Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Problem z dc++ |
Witam, mam maly problem z dc++ ( mam IST). Po odpaleniu nie laczy mnie od razu z hubem, za kazdym razem musze wpisywac adres. Probowalem cos motac ale nie mam cierpliwosci i sie nie znam:/. Nie wiem czy to sie liczy ale to sie dzieje od kiedy router kupilem i firewlla pasywnego ustawilem (cokolwiek to znaczy :P). Powoli mnie to zaczyna wkur****, wiec pomoc mile widziana :P. Z gory thx
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Problem z dc++ |
siemka moge ci pomoc :) wejdz w dc i na pasku masz 2 gwiazki zolta i niebieska wejdz w ta zolta bedzie tam twoja ksywka nazwa uzytkownika zaznacz ja ptaszkiem wejdz w properties i w adrresie wpisz dchub.elomza.pl:4111 wciskasz ok wychodzisz z dc i wchodzisz bez wpisywania ciaglego adresu :)
|
|
własbie pryzmat dobrze mówi :P
|
|
albo po prsoru jak wejdziesz na serwer dc klikasz na ta zielona od spodu zakładke prawym i wybierasz add to fauvorites i pozniej automatycznie sie bedzie włączał bez wpisywania tego adresu
|
|
a moze pod powiecie mnie bio mnie nie chcee wogle chodzic wytłumaczy mi ktos to jam mam to od samego poczotku zrobic
|
|
a odblokowałes porty w ruterze ???? jak nie to jesteś jako urzytkownik pasywny więc dla tego cie wywala :P ;)
|
|
Wiecie co, może od razu napiszcie to na forum Policji. Co za tłuki... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
thx wszystko dziala :) markac nie uruj xD
|
|
hmm moze jeszcze jedno. Czy majac ruter moge cos zrobic zeby ustawic z powrotem aktywnego firewalla czy tam polaczenie bezposrednie i łaczyc sie z kim chce?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |