wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Problem z dc++

Witam, mam maly problem z dc++ ( mam IST). Po odpaleniu nie laczy mnie od razu z hubem, za kazdym razem musze wpisywac adres. Probowalem cos motac ale nie mam cierpliwosci i sie nie znam:/. Nie wiem czy to sie liczy ale to sie dzieje od kiedy router kupilem i firewlla pasywnego ustawilem (cokolwiek to znaczy :P). Powoli mnie to zaczyna wkur****, wiec pomoc mile widziana :P. Z gory thx

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Problem z dc++

siemka moge ci pomoc :) wejdz w dc i na pasku masz 2 gwiazki zolta i niebieska wejdz w ta zolta bedzie tam twoja ksywka nazwa uzytkownika zaznacz ja ptaszkiem wejdz w properties i w adrresie wpisz dchub.elomza.pl:4111
wciskasz ok wychodzisz z dc i wchodzisz bez wpisywania ciaglego adresu :)

własbie pryzmat dobrze mówi :P

albo po prsoru jak wejdziesz na serwer dc klikasz na ta zielona od spodu zakładke prawym i wybierasz add to fauvorites i pozniej automatycznie sie bedzie włączał bez wpisywania tego adresu

a moze pod powiecie mnie bio mnie nie chcee wogle chodzic wytłumaczy mi ktos to jam mam to od samego poczotku zrobic

a odblokowałes porty w ruterze ???? jak nie to jesteś jako urzytkownik pasywny więc dla tego cie wywala :P

;)

Wiecie co, może od razu napiszcie to na forum Policji. Co za tłuki...

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

thx wszystko dziala :) markac nie uruj xD

hmm moze jeszcze jedno. Czy majac ruter moge cos zrobic zeby ustawic z powrotem aktywnego firewalla czy tam polaczenie bezposrednie i łaczyc sie z kim chce?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org