poniedziałek, 03 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Porażka totalna

Z każdym rokiem jest w naszej Łomży coraz gorzej. Ostatnie dane wskazują, że tym razem chodzi o niższe w stosunku do 2006 spożycie alkoholu w ubiegłym roku. Tylko niecałe 40 milionów złotych na alkohole!!. Wstyd i hańba. Jak tak dalej pójdzie to w ogóle przestaniemy chleć. Panie i Panowie. Coś z tym trzeba zrobić! Co myślą o nas lokalni kupcy? Dziadostwo i tyle. Z drugiej strony gdybyśmy przeznaczyli tą kasę na cytowany tu często - lokalny ŁKS, za rok grałby on w europejskich pucharach. Może należałoby obniżyć granicę wieku dla małolatów, może ściągnąć posiłki z Irlandii. Nie mam więcej pomysłów. A co Wy na to?

więcej:
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=14531

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Porażka totalna

hehe tak sciagnąc emigracje :) !

Skoro juz taki temat to nie wiem jak ludzie z Łomży moga kupowac/pić Żubra ?
Nie chodzi o fakt ze piwo moze smakowac ale przez same niesnasnki regionalne powinni wszyscy miec to piwo głęboko w poważaniu...

Łomża leży na Mazowszu !

polecam "chlać" i "tę" ;-)
poza tym, otwórzmy kilka supermarketów, zawsze to jakaś konkurencja, więcej się kupi za te 40m ;-)

---
If only God would give me some clear sign! Like making a large deposit in my name at a Swiss bank.

zuzycie alkoholu spadlo, gdyz zeszly rok byl rokiem w ktorym PC opuscilo miasto ... dziekuje

najgorsze piwo to lomza i kur

zycie

Fakt łomża zeszła na psy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org