środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
BMW (725,730) czy VW Sharan

Witam wszystkich, jestem dużym człowiekiem(195cm). Szukam wygodnego autka. Myśle o tym, żeby się nie garbić.. :/ Moje typy.. BMW 725,730 rocznik 97-99, VW Sharan rok 97-99, a także ostatecznie Renault Espace rok 97-99.. Co o tym sądzicie?? Prosze o pomoc.. Może ktoś miał przyjemność jeździć wyżej wymienionymi pojazdami. Pozdrawiam. (Oczywiście myśle tylko o dieslu).

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: BMW (725,730) czy VW Sharan

Zdecydowanie sharan, wygodne wsiadanie i wysiadanie, duża przestrzeń wewnętrzna.

Ja rowniez jestem dosc wysoki (190cm) i mam BMW E46 oraz Jeepa Cherokee i obydwoma tymi autami jezdzi sie wygodnie, w Jeepie z pewnoscia wiecej miejsca nad glowa wiec moze pomysl o aucie terenowym.

no porownywac te 3 samochody to troche nie trak...no espace i sharan to rozumiem... jestem wysoka osoba i tez szukalem bmw 7 jest to wygodny samochod... i duzyyy...ale chcesz kupic bmw z 99 to sharana z 99 kupisz...niemalze z "fabryki" :)zalezy jakie masz fundysze... ale zebys nie dokladal do bmw musialbys dac jakies 40-60 tysiecy(zaleznie od przebiegu-diesel jest po to by nim jezdzic...wiec sa duze przebiegi...a taki z malym wiecej kosztuje)... lekka reka to popatrz sobie jakie vany sobie za to kupisz... chrystlera grand voyagera za takie pieniadze kupisz w super stanie... i jest jeszcze wiekszy w srodku niz wymienione:) no taki jest "urok" naszego wzrostu...jak nie nie ma co sie lubi...to sie lubi co sie ma:)

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

jeszcze dodam jakbys bral bmw to jezeli ci obojetne...to biesz IL jest to wersja long moze niewiele...te ok 10 cm dluzsza...ale w srodku robi to roznice... i zalezy czy masz rodzine...ile osob bedziesz wozil i czy tylko te 3 samochody bierzesz pod uwage

pozdrawiam:)

nie polecam espace, poniewaz jest bardzo awaryjny, a jak bym ja mial wybierac pomiedzy bmw a vw to wybral bym bmw. Osobiscie jestem zwolennikiem samochodow japonskich.

Jak bmw w dieslu to tylko 730!! 725 nie za bardzo udany,słabsze osiagi a pali tyle co 730

no 725 pali duzo...jak na diesla...bierz 730...jezeli diesel bmw...sharan jest dobry...znam osoby, ktore chwala sobie ten samochod

Kupuj Sharana. Bedzie Ci dobrze sluzyc.

beznadziejne porównanie, dwa auta w ogóle z innej beczki

BMW ;)

BMW ;) Sama marka oznacza już klasę i wygodę :)

Oj patryczku....
Ja bym wybrała sharana oczywiście ;)
Dobrze sie jeździ fajny ładny samochodzik

Mój nr.gg 9141868.
Nienawidzisz Mnie??
Fajnie!
Słyszysz Te Brawa?
Są Dla Mnie!
Pzdr

te samochody laczy tylko wielkosc... zalezy od czlowieka...jezeli bedziesz sam jezdzil lub z jedna dwiema osobami...i chcesz sie troche polansowac... to bmw...
ale za taka kase co na nia wydasz...masz juz super samochod...
no voyager... grand voyager, caravan...grand caravan

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org