Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BMW (725,730) czy VW Sharan |
Witam wszystkich, jestem dużym człowiekiem(195cm). Szukam wygodnego autka. Myśle o tym, żeby się nie garbić.. :/ Moje typy.. BMW 725,730 rocznik 97-99, VW Sharan rok 97-99, a także ostatecznie Renault Espace rok 97-99.. Co o tym sądzicie?? Prosze o pomoc.. Może ktoś miał przyjemność jeździć wyżej wymienionymi pojazdami. Pozdrawiam. (Oczywiście myśle tylko o dieslu).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BMW (725,730) czy VW Sharan |
Zdecydowanie sharan, wygodne wsiadanie i wysiadanie, duża przestrzeń wewnętrzna.
|
|
Ja rowniez jestem dosc wysoki (190cm) i mam BMW E46 oraz Jeepa Cherokee i obydwoma tymi autami jezdzi sie wygodnie, w Jeepie z pewnoscia wiecej miejsca nad glowa wiec moze pomysl o aucie terenowym.
|
|
no porownywac te 3 samochody to troche nie trak...no espace i sharan to rozumiem... jestem wysoka osoba i tez szukalem bmw 7 jest to wygodny samochod... i duzyyy...ale chcesz kupic bmw z 99 to sharana z 99 kupisz...niemalze z "fabryki" :)zalezy jakie masz fundysze... ale zebys nie dokladal do bmw musialbys dac jakies 40-60 tysiecy(zaleznie od przebiegu-diesel jest po to by nim jezdzic...wiec sa duze przebiegi...a taki z malym wiecej kosztuje)... lekka reka to popatrz sobie jakie vany sobie za to kupisz... chrystlera grand voyagera za takie pieniadze kupisz w super stanie... i jest jeszcze wiekszy w srodku niz wymienione:) no taki jest "urok" naszego wzrostu...jak nie nie ma co sie lubi...to sie lubi co sie ma:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
jeszcze dodam jakbys bral bmw to jezeli ci obojetne...to biesz IL jest to wersja long moze niewiele...te ok 10 cm dluzsza...ale w srodku robi to roznice... i zalezy czy masz rodzine...ile osob bedziesz wozil i czy tylko te 3 samochody bierzesz pod uwage pozdrawiam:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
nie polecam espace, poniewaz jest bardzo awaryjny, a jak bym ja mial wybierac pomiedzy bmw a vw to wybral bym bmw. Osobiscie jestem zwolennikiem samochodow japonskich.
|
|
Jak bmw w dieslu to tylko 730!! 725 nie za bardzo udany,słabsze osiagi a pali tyle co 730
|
|
no 725 pali duzo...jak na diesla...bierz 730...jezeli diesel bmw...sharan jest dobry...znam osoby, ktore chwala sobie ten samochod ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Kupuj Sharana. Bedzie Ci dobrze sluzyc. _________________________________________________________
|
|
beznadziejne porównanie, dwa auta w ogóle z innej beczki
|
|
BMW ;)
|
|
BMW ;) Sama marka oznacza już klasę i wygodę :)
|
|
Oj patryczku.... Ja bym wybrała sharana oczywiście ;) Dobrze sie jeździ fajny ładny samochodzik Mój nr.gg 9141868. Nienawidzisz Mnie?? Fajnie! Słyszysz Te Brawa? Są Dla Mnie! Pzdr
|
|
te samochody laczy tylko wielkosc... zalezy od czlowieka...jezeli bedziesz sam jezdzil lub z jedna dwiema osobami...i chcesz sie troche polansowac... to bmw... ale za taka kase co na nia wydasz...masz juz super samochod... no voyager... grand voyager, caravan...grand caravan ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |