Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CS 1.6 |
Gra ktoś w cs-a 1.6 ?? Masz dobrego skill'a masz ogarniętą grę TP i masz steam'a to pisz. Być może uda nam sie założyć klan z którym można by było daleko zajść. ___________________________________________________________ Proszę o nie pisanie bezsensownych odpowiedzi nie związanych z tematem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CS 1.6 |
ja mam non steama:P "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
ja miałem skilla w grach 1on1... na kilku niemieckich serwerach byłem w top10... na szczęście już nie gram nałogowo, ale rekreacyjnie mogę zagrać :P ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
inteligentni grają w Operation Flashpoint albo Armed Assault :)
|
|
inteligentni to czytają książki, a nie grają LOL ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Inteligetni nie siedza na glupich forach :)
|
|
otóż :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Inteligentni to nie wiedza co to jest cs
|
|
ja moge z tobo zalozyc klan ale daj gg Mint90 Co cie nie zabije czyni cie mocniejszym""
|
|
MA KTOS NATA Z IST?? JAK TAK TO WBIJAJ CIE NA CS 1.6 I NA LAN TO MOJ SERWER BEDZIE WOLNY!!!! ZAPRZASAM WSZYSTKICH!!! wBIJAC!!!! Co cie nie zabije czyni cie mocniejszym""
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |