środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie prawko?

kogo polecacie? u kogo najszybciej, najtaniej i najlepiej mozna nauczyc sie jazdy i zrobic prawko

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie prawko?

OSK Kazik na dwornej obok biedronki jeśli chodzi ci o kategorie B

tak, kategorie B, ale dokladniej, jakie to tam jest cenowo mnie bardziej interesuje

ok 1000zł wyjdzie u SOBIESKIEGO przy pks`ach. Ceny na całą Łomżę masz takie same.
Warunki na pks mają srednie lokalowe aleto nie jest wazne przy wykładach. Polecam instruktora KAPUSCIAKA. Gość starszy ale już jak to było w moim przypadku.... więcej sie nauczyłem u niego przez 15 godzin niż u innego wacka (rok wczesniej inny osrodek dokladnie OSZ-nie polecam) przez 30 który w tej chwili jest egzaminatorem ;p
Poleciłem gościa już swojej siotrze i koledze... obaj zdali za pierwszym razem <ok>

zgadzam sie z biedrona292

Mariusz Gruszfeld przy Bernatowicza, jak zawsze oczywiście polecam :) piszę jak zawsze, bo tych tematów o prawko było od metra i jeszcze więcej, a Ci co czytali tamte tematy, wiedzą, jak dużą zdawalnością i popularnością cieszy się ośrodek Gruszfelda, bardzo dużo forumowiczów już skorzystało.

Jakby co powołaj się na Marcina, dostaniesz zniżkę :)

do kogo nie pojdziesz to i tak bedzie to samo. Jak sie nauczysz przedewszystkim przepisów i jazdy to zdasz. bo kolejny wykolejeniec na lomzynskich drogach jest zupelnie nie potrzebny

A ja sie zapytam gdzie najtaniej i najlepiej zapisac sie na kurs kat.C?

Bez sensu są te wszystkie wasze pytania typu "gdzie najlepiej" itd. Ludzie, przecież każdy przechodzi tylko raz kurs na prawo jazdy! Wiec jak może polecić komuś gdzie jest najlepiej jak poda mu swoja szkołę bo tylko tam miał kurs i ją uważa za najlepszą? To tak jak ja bym polecał Kamińskiego, bo u niego się uczyłem...no bez przesady. Wszędzie i tak zapłacił 1000 zł, +/- 100zł. Ja uważam, że wszędzie nauczą i to czy zdasz to zależy tylko od ciebie.

ja polecam FERENC, dogodne warunki, jesli jestes z poza lomzy to blisko dworzec:) instruktorzy bardzo mili i sympatyczni:) polecam p. Ewę:):)

Sebi robiłeś prawko u Kaminiaka ? I jak oceniasz tą szkołę?

nie zgadzam sie ze bezsensu sa pytania typu "gdzie najlepiej" i ze od nas samych zalezy czy zdamy. Zalezy duzo a nawet bardzo duzo od instruktora. Moj instroktor nie potrafil odpowiadac na pytania jakie mu zadawalam np. jezeli jestem na wewnetrznym pasie na rondzie i nie ma miejsca zebym zjechala na zewnetrzny to co mam robic stanac czy objechac rondo jeszcze raz? na poczatku odpowiedzial mi ze najlepiej to zebym nie dopusila do takiej sytuacji zebym wczesniej zasygnalizowala zmiane no tak ale czasem tak bywa ze nie mam miejsca pozniej mi powiedzial ze jednak zebym stanela co sie okazalo mowil zle powinnam objechac rondo jest jeszcze drugi przyklad jak mi powiedzial ze moge robic tak zrobilam na egzaminie i nie zdalam oczywiscie zadzwonilam do niego i powiedzialm ze mu "dziekuje" za cala nauke przyznal sie ze tak robilismy na jezdzie jak ja zrobilam na egzaminie i powiedzial tak "na jezdzie to tak robilismy zeby nie czekac bo to strata czasu ale na egzaminie to nie moglas tego zrobic" czy ten czlowiek jest powazny??po pierwsze to nic mi nie mowil ze tak nie moge robic a po drugie to jak moze mnie uczyc czegos czego nie moge robic Pozatym uwazam ze "swiezy" instuktor nie jest dobrym nauczycielem. Oczywiscie po tym incydencie wykupilam dodatkowe godziny u innego instruktora z ktorego bylam bardzo zadowolona i zdalam:) powiem ze ten osrodek w ktorym pracowal byc moze jeszcze pracuje ten "instruktor" jest na przeciwko goski zielony budynek jak dobrze pamietam dodatkowo jest tak jeszcze liceum. Zdecydowanie nie poecam!!!!!!!!!!!!!

jesli chcecie aby szczegolna uwaga byla poswiecona tylko wam i zdanie egzaminu za pierwszym razem zgloscie sie do henia Charczuka- facet cierpliwy do bolu ,bez nerwow ------------a jak wkur....y to poznacie po tym ,ze policzki delikatnie sie jemu zaczerwienily :)))))))))))))

bagrmosen

Greg12, tak robiłem u Kaminiaka kurs i jestem zadowolony. Nie dość że dostałem fajnego instruktora (pozdrowienia dla pana Arka ;)) to jeszcze zdałem za pierwszym razem. A jak dobrze zagadacie z Krzyśkiem Kamińskim to (przy standardowej cenie 1050 za kurs) cenę obniży do 990 ;)

naucz sie czytac a pozniej jezdzic - bedzie latwiej - nad watkami mas funkcje "szukaj" a temat przewija sie N-ty raz.

--
tomek w.

\"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\"

\"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"

Polecam OSK Mariusza Gruszfelda. Ul. Bernatowicz przy I LO.

a nie lepiej bez jezdzic? zrobisz prawko...pojezdzisz i ci zaraz moga zabrac:) za predkosc:) a jak nie masz... to nie beda mieli ci czego zabrac:)

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

tomasz_wu i sebi jak nie macie nic do powiedzenia to sie nie wypowiadajcie;)

chodzilo mi o aktualne ceny i wasze opinie. Niektorym zalezy na czasie, niektorym na kasie, niektorym aby tam zdac kiedys w przyszlosci za dziesiatym podejsciem...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org