Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ortodonta |
Którego ortodontę - ortodontkę wybrać dla dziecka. Z tego co się oriętuję to w Łomży jest chyba dwie kobiety. Proszę o opinię.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ortodonta |
Polecam Panią Annę Minko. Ja byłem jej pacjentem, moja siostra też i jesteśmy bardzo zadowoleni. Jej gabinet mieści się na ul. Księżnej Anny naprzeciwko hali sportowej.
|
|
na ul. Korczaka pan Cwalina bodajże nie pamiętam już dokładnie- facet z białego i parę razy w miesiącu jest w Łomży( tak było kiedyś). sam do niego chodziłem i całkiem konkretny facet no i co do leczenia to zadowolony jestem bigi2004
|
|
A może ktoś powiedzieć z jakim kosztem trzeba się liczyć zakładając 1 aparat na zęby?
|
|
ok 1500 zł na jedna szczeke ze tak sie wyraze i potem tak ok 1 wizyty na miesiac po ok 50-100 zl (zalezy do kogo chodzisz :P) p. Cwalina jest dosc drogi ale jest ponoc lepszy od p. Minko ktoora z koleii mniej bierze za wizyty. Tak wiec prostych zabkoof zycze
|
|
Na Hipokratesa w gabinecie u Panstwa Pioro przyjezdza Pani z Białegostoku. Cena za zdejmowany-stosowany tylko na noc 350-400zł na jedna szczeke i za wizyte około 30zł. Co do aparatu stałego nie znam cen. Pozdrawiam: Grey
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |