Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co sądzicie o radiu Łomża? |
Ta samoreklama tych łagodnych przebojów działa mi na nerwy już nie mówiąc o tych piosenkach które lecą te same przez parę już lat!Ciekawy jestem co musieli dostać ci dzwoniący i reklamujący te ,,łagodne przeboje" bo mnie to już ............bardzo denerwuje!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co sądzicie o radiu Łomża? |
He nastepny ... , zajmij sie wazniejszymi tematami, o tym to juz 948579898 postów tutaj jest
|
|
Łagodne przeboje, he, he.. Mnie już od dawna wkurzają, więc zablokowałem kanał RŁ w swoim odbiorniku. Mówią, że, "jaki pan taki kram".
|
|
Czy tylko ta stacja jest dostępna? Dziwią mnie zapędy na likwidację tego , co komuś się nie podoba! Ja np. nie cierpię piłki nożnej i stych stadionowych rozbojów i co? Zlikwidować piłke nożną! (bo mnie denerwuje.... to radio zresztą też:-) Zbych
|
|
srutututu... .911... HM... 997 kumaty
|
|
Radio Łomża? Dno - i to od dawna. Pozdrawiam
|
|
DNO bez dna ;)
|
|
Kazdy polski kanal to chlam, zadnego Techno, co innego czeskie kanaly. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
te radio sie nadaje na pekiel do pipy
|
|
mdle i za czesto powtarzaja te same melodie.Odkad przyjeli szyld radia plus znacznie sie pogorszylo. ziuk(lomzanin)
|
|
He, mysle ze macie rację, Łagodne przeboje były fajne, ale wtedy gdy weszły. Teraz po tym czasie, nc się nie zmieniło, Zupełnie. Jak było - tak i jest. Nie wiem czy właściciele tego nie słyszą ? Poza tym, w Radiu Łomża nic sie nie dzieje, Nie ma nawet prezenterów z Łomży ! Wszystko podobno leci z satelity z Warszawy. Ale kwas. Podobno przełączają się na muzykę z komputera w dzień, a już popołudniu włączają satelitę, i myślą że nikt się nie pozna ! Ale fałsz !
|
|
NAJLEPSZE RADIO TO RADIO ma RYJA ... HE.. CWANIAKOWANIE Z MIODKIEM W USACH.. OJOJOJ.. MY JESTESMY KRASNIOLUDKI... kumaty
|
|
Najlepsze w Radiu Łomża jest to że nawet serwisy informacyjne czytał Pan B. Ale mozna było sie usmiać wtedy. Moje zdanie jest takie: Niecha każdy robi to na czym sie zna. Jeśli ktoś nie zna się na czymś, niech poprostu tego nie robi, bo z tym więcej śmiechu jest, niż pożytku.
|
|
Radio Łomża i ich smieszne łagodne przepoje ile tego można słuchać ludzie zmieńcie coś w tym radiu bo juz w dupe nie lezie i to od dawna :D ===================================================== Czy ty jesteś graczem czy też może nie, Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie, Że ja jestem szejkiem, w moim mieście, Wznieście ręce w powietrze ===================================================
|
|
amen.. ofiary skończone ... kumaty
|
|
Łagodne przeboje= stare i znudzone hehe
|
|
popieram: dno, a pod dnem jeszce 2 metry mułu
|
|
JA CZEKAM, KIEDY Z ŁAGODNYCH PRZEBOJÓW ZMIENIĄ NA "pikantne kawałki"!!! p.s. juz dawno po Poście(wiadomość dla r+łomża)
|
|
eeeee oni tego nie wiedzą :)
|
|
Zmieńcie DJ-ów, niech sie nauczą poprawnie mówić !
|
|
A nie można posłuchać czegoś innego? Choćby Trójki. ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |