Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PROBLEM Z LPG |
MAM PROBLEM Z ISNTALACJA LPG WYMIENILEM 2 FILTRTY I CALY PANEL WTRYSKUJACY GAZ DO CYLINDROW NIBY MIALO TO POMOC PISZE NIBY BO NIEESTETY NIE POMOGLO JUZ NIE WIEM CO MAM ZROBIC CIAGLE SPADAJA OBROTY GASNIE MI NA SWIATLACH WYDAJE DZIWNY DZWIEK I JEST MULEM NIE MA SILY CIAGNAC NIGDY WIECEJ INSTALACJI LPG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POMOCY
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PROBLEM Z LPG |
Znowu??? o łomżyńskich firmach... proszę: troche już tego było na forum ....a jeżeli chcesz sam robić to raczej na forum motoryzacyjne trzeba wejść.... ...a jeżeli na gwarancji to rzeźb instalatora aż zrobi, albo zwróci kasę! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
http://www.google.com/custom?sz=4lomza.pl&hl=pl&inlang=pl&cof=&domains=4lomza.pl&q=LPG+inurl%3Aforum&btnG=Szukaj&sitesearch=4lomza.pl _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
kup swiece i przewody jesli masz na paliwe to samo a ja nie to parownik zajebany albo za duzo gaz odkrecony
|
|
Powymieniaj wszystko co się da, a jak nie pomaga do jedz do jakiejś firmy co się tym zajmuje i nie zawracaj d..y
|
|
na benzynie jest wszsytko w porzadku
|
|
a moze tak cos wiecej o samochodzie bys napisał ,równie dobrze ,mogłes napisac juz nigdy wiecej benzyny albo ropy ,te auta tez sie psuja jakbys nie wiedział tylko zeby ci nie przyszło do głowy napisac ze samochód masz zielony ,duzy i opel np ,bo to troche za mało danych zeby usterke naprawic ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |