Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sala w KISIELNICY - wasze opinie |
Witam Wszytskich w lipcu mam wesele w sali w Kisielnicy, słyszałam na jej temat różne opinie, moze ktoś z was bawił sie tam na weselach czy innych imprezach ? Najbardziej interesuje mnie jakość jedzenia i obsługi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sala w KISIELNICY - wasze opinie |
Cześć, muszę przyznać, że dobrze trafiłeś. Ja tam byłem we wrześniu na weselu i naprawdę wszystko było jak należy, fajna jest sala, obsługa miła i kompetentna, a jedzenia było naprawdę dużo i było smaczne. Naprawdę bardzo fajna miejscówka. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Wszystko ok, polecam
|
|
Witam ja tez ja polecam jest ok!!! Tylko pamietaj gdzie bys nie robila wesela zawsze znajdzie sie osoba z twoich gosci ktorej cos nie bedzie odpowiadalo tak biora sie zle opinie o salach. Pozdrawiam dobrej zabawy w Lipcu wam Życze Powodzenia.
|
|
POLECAM JEST NAPRAWDE ZAJEBISCIE!!!!!!! BEDZIESZ NAPEWNO ZADOWOLONA OBSLUGA OK A JEDZENIE SUPER I DUZO POZDRAWIAM ZYCZE DOBREJ ZABAWY PA
|
|
byłem tam na 2 weselach w sierpniu i wrześniu sala ok z małymi wadami: 1 musisz zwrócić uwagę na to żeby była odpowiednia ilość obsługi, ponieważ w sierpniu było mało i znajomi zwrócili na to uwagę (bo też byli na tym weselu) ,więc we wrześniu już było ok. 2 jak kamerzysta włączył dodatkowo swoje dwie lampy oświetleniowe to światło gasło. 3 taka mała myszka biegała w okolicach kuchni:-) to by było na tyle:-) jedzenie dobre i dużo:-) mój świat - moja muzyka
|
|
na weselu tam nie byłem,ale oglądałem, wygląda bardzo zachęcająco polecam
|
|
Ja bylem i polecam, sala bardzo fajna, wygodne rozmieszczenie, przede wszystkim jedzenie i obsluga super. Ja od siebie kazdemu polecam.
|
|
bardzo fajna sala dobre jedzenie i obsługa wszystko ok polecam byłam tam na 2 weselach ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
chyba tez bede na tym weselu
|
|
Autor: _siara_ (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) chyba tez bede na tym weselu hymmmmm czyżby będziesz ????
|
|
tiesto zgadzam sie z Toba w 100% poza jednym: te wesela były w lipcu i wrześniu...
|
|
po przeciwnej stronie ulicy jest fajna sala, gadal mi siara cos wlasnie :d
|
|
tak jest mi brat mowil ze jest spoko i tez ma w lipcu wesele
|