Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mechanik i lakiernik samochodowy |
Szukam dobrego lakiernika i mechanika samochodowego_proszę o pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mechanik i lakiernik samochodowy |
Zakład na Polowej w bramie - kilkakrotnie korzystałem z usług zawsze byłem zadowolony. Zapewnione auto zastępcze i usługa profesjonalna!!!
|
|
|
w konarzycach jest dobry mechanik
|
|
na poznańskiej jest dobry mechanik. Polecam
|
|
nie polecam na polowej.
|
|
mechanik - za Orlenem na wyjezdzie na Ostroleke, Raczkowski lakiernik: 1.na pewno nie Depczynski na sikorskiego (potrafi spier... nawet nowy samochod, lakier polozy ale popsuje/polamie/porysuje 5 innych rzeczy) 2.konarzyce,kolakowski? 2x wyzsze ceny niz u innych ;) 3.na polowej, kiedys ok, teraz duzo mlodych chlopakow (dosyc drogo) 4.za pryma, cena normalna, wykonanie ok 5.podobno najlepiej robia w Kuziach, ale to nie na miejscu i troche drozej
|
|
Nie polecam na Krasce mechanika.Bierze kase ,a g... zrobi.Doswiadczylem tego sam.
|
|
Ja polecam na starej lomzy, fachowy lakiernik jak i mechanik, pozatym niedrogo i szybko co w tym przypadku wcale nie znaczy zle :) ...Remember how it is.You come to the jam session.Unpack the cans and prime the wall....For the rest of day you are in 7th heaven...
|
|
Było kilka tematów o tym. Jak zależy Ci na jakości usług, i przy tym nie drogiej usłudze, jedź do Kisielnicy, chłopaki są naprawdę godni polecenia. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |