Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie można kupić firmowe słuchawki |
Witam Drodzy Łomżanie, wiecie może gdzie w naszym mieście można kupić dobre słuchawki douszne. Chodzi mi o firmy Sennheiser, JBL ew. Creative albo inną dobrą, a w szczególności o modele Sennheisera: CX400, CX500 lub CX300. Chciałbym sobie wybrać dobre słuchawki do MP3 i chciałbym je najpierw wypróbować i porównać, dlatego nie chcę korzystać z alledrogo. Z góry dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam! p.s. w Media Expercie nie ma tego czego szukam ;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie można kupić firmowe słuchawki |
www.allegro.pl tylko i wyłącznie :)
|
|
na haslo Sennheiser sprzedawca zrobi na Ciebie duuuuze oczy :)
|
|
Żadne douszne nie dorównają półotwartym, lub zamkniętym. Ja ze swojej strony polecam KOSS UR 40, koszt ok. 200zł. Po złożeniu mieszczą się w kieszeni, posiadają dożywotnią gwarancję. Używam z odtwarzaczem MP3, grają cudownie. Testowałem też Sennheiser-a w salonie w Białymstoku. Wrażenia jakiegoś większego na mnie nie zrobiły, oprócz jednego, uszy się w nich pocą. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Ja ostatnio kupiłam zajefajne słuchawki Atech na mazowieckiej, jak narazie dobrze się sprawują, jak chcesz możesz sobie kupić słuchawki nawet z wibracjami. kwestia gustu awikusia15
|
|
Szukam takich słuchaweczek do 70 zł Wymagania to: - dyskretne (dlatego chciałem douszne - raczej nie dokanałowe, bo szkoda mi słuchu ;) ) - czysty głęboki dźwięk - w miarę dobry bas Wiem, że większe słuchawki będą grały lepiej, ale odpadają ze wzg. na 1szy punkt. Będę musiał przejść się po sklepach w mieście... fe akurat jak nie ma za bardzo czasu ;) awikusia15 napisał(a): > Ja ostatnio kupiłam zajefajne słuchawki Atech na mazowieckiej, > jak narazie dobrze się sprawują, jak chcesz możesz sobie kupić > słuchawki nawet z wibracjami. kwestia gustu > hehe, raczej szukam czegoś co bardzo dobrze gra, a nie lubię bajerów :-) markac napisał: > Żadne douszne nie dorównają półotwartym, lub zamkniętym. Ja ze swojej > strony polecam KOSS UR 40, koszt ok. 200zł. Niestety odpadają ze wzg. na koszt. O tej firmie słyszałem same pozytywy, mają dobre słuchawki dokanałowe, ale bardziej ważny jest dla mnie "zdrowy" słuch niż izolacja ;-) Dzięki za odpowiedzi :-) Pozdrawiam
|
|
No i gafe popełniłem :-P Napisałem o CX a chodziło mi o MX :-)
|
|
Jakiś czas temu też szukałem czegoś podobnego. Sennheisery widziałem tylko na rogu Radzieckiej i Woziwodzkiej, chociaż dousznych nie było. Ostatecznie kupiłem MX400 w sklepie internetowym. W porównaniu do dostarczonych z MP3 grają dużo lepiej.
|
|
Nie wiem czy znajdziesz tam ten produkt ale sprawdź Media Expert koło stacjii paliw PRYMA. Pozdrawiam Mateusz.
|
|
Moze sluchawki od iPoda zdalyby egazamin?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |