Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co tu robić? |
pomysły na popołudniowo świąteczną nudę ktoś zna?? gdy ludzie po rodzinach a tu żal za d... ściska, że ruszyć nie ma z kim :D wesołych :-) Maalgoo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co tu robić? |
polozyc sie na ulice? wejsc na drzewo? zejsc z drzewa :)? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
maalago, mamyy podobny problem. Takie zamulone te świeta że to... Fajnie jest sie czasem poturlać z nudów :) :D
|
|
pojechać na plażę i łowić ryby czyż nie lepsze? :) Maalgoo
|
|
a może na lodowisko? ;D ja po tych świętach będę się turlać ale raczej nie z nudów a z przejedzenia ;) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
chętnie lodowisko - gdyby nie fakt, że sztuki jeżdżenia nie opanowałam, więc samemu odpada :-) na razie to i ja z nudów turlam - od lodówki do kompa, będzie co zrzucać (nie tylko ubrania) ;-)
|
|
na lodowisko ...rybki polowic ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
posłucham rady... na lodowisko czas popatrzeć :-) Maalgoo
|
|
lodówka komp piwko i ogólna zamuła norma w każde polskie święta ja mam do domu 200km a rok wczwśniej miałem ponad 3000 ale tam można było przynajmniej postrzelać :))
|
|
Rozbierz się i pilnuj ubrania:)
|
|
wogóle...dzisiaj, jutro itd. lodowisko czynne?:D
|
|
chyba czynne :) ja się może dzisiaj wybiorę pojeździć i zrzucić co nieco z brzuszyska bo już rosnąć zaczyna ;) ale póki co jeszcze się poturlam ;P ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |