piątek, 18 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rampa VIP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam! Z góry bardzo proszę o nie wypominanie ,że takie posty już były,ale mam pytanie do wszystkich forumowiczów.Jest mało sprecyzowane heh:)
Chodzi mi o pewną nutke która bardzo często mozna usłyszec w Rampie vip...Piosenka (jak mi sie zdaje) w jezyku rosyjskim albo ukrainskim w każdym bądz razie bardzo skoczna puszczana kilka razy w ciągu wieczora.Jeżeli jest na forum jakis stały bywalec tego klubu to bardzo bym prosila o udzielenie odpowiedzi w miare takich mozliwosci.Jest to popularna tam piosenka..mozna powiedziec hit klubu bo gdy zaczyna leciec wszyscy zrywaja sie do tanca.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rampa VIP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Może chodzi ci o nutkie ruskie techno! - a kalina ne verba! ostatnio jest nawet popularna na radiu eska.Nie jestem pewien czy to to ale możesz sprawdzić.Pozdrawiam

no własnie to nie to :) tamto jest bardzo melodyjne i skoczne ale bardzo Tobie dziękuje za fatyge i chęć pomocy

Spoko nmzc

Kurde chyba wiem oco Ci biega ale niepamiętam co to była za nuta a raczej ją znam ja sobie przypomne to Ci napisze.

hahahaha

Kaaaaaniiiikuuuułiiii

jaki lokal taki hit :D prawie jak Rednex :D

http://beatport.com

Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi

idz od rampy i jak zaczną ja grac spytaj dj co to za nuta

moze chodzi o Natalka Karpa - Kalyna??

niee to zadna z tych:( o to chodzi ze nie trafi mi sie w najblizszym czasie okazja by tam isc :( ale strzelajcie byc moze ktos trafi teraz juz sama nie wiem czy byla po rosyjsku heh

a moze to byla po polsku tylko puszczona "od tyłu" ;P albo ktos za duzo wypił ;P

Shiloh pewnie chodz Tobie o piosenkę " A Kalyna ne Verba " wykonawca Natalka Karpa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Układanie kostki brukowej PHU-Skorpi w Starych Kupiskach. Zapraszamy na naszą stronę Facebook: Skorpi Roboty Brukarskie.
tel. 501545245
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
nieruchomości
Sprzedam mieszkanie 46,7m2 w Białymstoku. Ul. Bolesława Chrobrego 1, II piętro + piwnica.
tel. 602770054
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org