Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zeznania Majątkowe Rajców w Łomż |
Czy przegladaliście ? i co jak wrażenia? ,ale nie wszystkich majątki tam są :(((
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zeznania Majątkowe Rajców w Łomż |
tak, przeglądałem. Widać, że niektórym się nieźle powodzi. Ale dlaczego nie ma tam wszystkich oświadczeń - to zastanawia.
|
|
Cikawe jest zeznanie Z.Piechocińskiego ręcisty??????????????? Zgodnie z przepisami przy dodatkowych dochodach okło 54tys rocznie renta powina być zawieszona lub w myśl programu SLD zwerefikowna???????????????? Nie dotyczy to jednak baronów- działaczy SLD. Jezeli rente dostał -z poradni zdrowia pschicznego : tego nie wiem to dlaczego baron Strzalinski powierzył jemu tyle dodatkowych -społecznych funkcji??????? Samo pełnienie tych funkcji jest tak nobilitujące że nie powino być wynagradzane-słowa pana Z Piechocińskiego w stosóku do pana Malinowsk iego z poradni przciw alkocholowej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dla pana Z.P. nobilitacja się nie lyczy -tylko kasa . I przyznawane po cichu medale od Prezydenta na wniosek kolegi posła Czarniawskiego -pewnie z tego też bedzie trochę kasy?????? Jeden facet-sześć etatów a tylu bezrobotnych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;p
|
|
Głosujcie więcej na takich a napewno będzie lepiej: (im ) bo nam to jak widać chyba nie. Stosowna byłaby dedykacja muzyczna wymienionym tu panom ale jedyny utwór jaki mi nasuwa się na myśł to ,,Facet to świnia"
|
|
Zeznania majątkowe reszty są zastrzeżone w akcie dbałości o wyborców... Jak zobaczycie, ile się "nachapali" to zawał gwarantowany! Pozdrawiam
|
|
"Cierp ciało, coś chciało". Majatek i zasobność to nie powód do zażenowania, ale istnieja jakies granice przyzwoitości. Jeżeli ktoś pracuje, ryzykuje w biznesie czy jest cenionym fachowcem, należy mu sie szacunek. Dla partyjniackich pozerów i innych takich familiantów pozostaje tylko pogarda. Jednakowo dla lewicy i prawicy, a nawet innych wynalazków.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |