Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poziom naszego FORUM!!! |
Witam Wszystkich serdecznie, wiem, że za chwilę będą posty typu, że już takie tematy były, ale jak czytam to forum i widzę jego poziom to aż nasuwa się myśl o tym jacy ludzie na nim są. Nie powinienem oceniać osób, ale chyba osoby myślące powinny korzystać ze słownika w końcu pokazują tu swój poziom intelektualny;). a taką umiejętność nabyli już w szkole podstawowej o ile ją skończyli a może nastała epoka homo computerus, ale to chyba też do czegoś zobowiązuje;). Rozumiem, że forum jest miejscem poruszania wielu tematów, ale ludzie zacznijcie myśleć a nie tylko wyżywać sie na innych i zaśmiecać forum np. tematem grzyba na lodowisku, czy innych głupich tematów, a jeśli już, zachowujcie odrobinę zasad języka polskiego. Człowiek nie jest nieomylny, ale jest istotą myślącą. Wyciągnijcie z tego wniosek... Przepraszam osoby, które wnoszą coś mądrego do forum, ale One bronią się same, aż miło czytać. Pozdrawiam serdecznie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poziom naszego FORUM!!! |
o przepraszam, choroba stóp w śród dzieci i młodzieży to nie jest błaha sprawa... z resztą się zgadzam, komuś brakuje argumentów i ciśnienia nie trzyma to zachowuje się ja wściekła zwierzyna i kąsa:) trochę kultury:)))
|
|
Wiele razy korzystałem z wypożyczonych łyżew;) i jakoś żyję oczywiście po użyciu są one odkażane sam widziałem, nie wiem jak jest w Łomży;), ale to nie na temat.
|
|
Jaśku Fiutaśku zamknij tyłek!!!
|
|
Dla tego zapraszam na kulturalne Forum Łomży na którym "rozpieszczają" użytkowników coraz to nowymi rzeczami. Obecnie robią mega konkurs noworoczny :)
|
|
Dla tego czy Dlatego...ktoś tu nowy polski tworzy o O o o O o O o O O O o o O
|
|
o O o o O o O o O O O o o Oo O o o O o O o O O O o o Oo O o o O o O o O O O o o Oo O o o O o O o O O O o o O
|
|
Widzę że poziomu nie podniosłeś. Tępak zawsze tępakiem będzie i żaden apel tu nie pomoże. (chyba że pałowanie)
|
|
o O o o O . . . o O o O . O O o o Oo O o o O . . o O o O O O o o Oo O o o O . . o O o O O O o o Oo O o o O . . o O o O . O O o o O . . .
|
|
ogólnie wiele osób na tym forum zachowuje się jakby matka ich nie kochała a ojciec tylko w nocy....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |