wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poziom naszego FORUM!!!

Witam Wszystkich serdecznie, wiem, że za chwilę będą posty typu, że już takie tematy były, ale jak czytam to forum i widzę jego poziom to aż nasuwa się myśl o tym jacy ludzie na nim są. Nie powinienem oceniać osób, ale chyba osoby myślące powinny korzystać ze słownika w końcu pokazują tu swój poziom intelektualny;). a taką umiejętność nabyli już w szkole podstawowej o ile ją skończyli a może nastała epoka homo computerus, ale to chyba też do czegoś zobowiązuje;).
Rozumiem, że forum jest miejscem poruszania wielu tematów, ale ludzie zacznijcie myśleć a nie tylko wyżywać sie na innych i zaśmiecać forum np. tematem grzyba na lodowisku, czy innych głupich tematów, a jeśli już, zachowujcie odrobinę zasad języka polskiego. Człowiek nie jest nieomylny, ale jest istotą myślącą. Wyciągnijcie z tego wniosek... Przepraszam osoby, które wnoszą coś mądrego do forum, ale One bronią się same, aż miło czytać.

Pozdrawiam serdecznie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poziom naszego FORUM!!!

o przepraszam, choroba stóp w śród dzieci i młodzieży to nie jest błaha sprawa... z resztą się zgadzam, komuś brakuje argumentów i ciśnienia nie trzyma to zachowuje się ja wściekła zwierzyna i kąsa:)
trochę kultury:)))

Wiele razy korzystałem z wypożyczonych łyżew;) i jakoś żyję oczywiście po użyciu są one odkażane sam widziałem, nie wiem jak jest w Łomży;), ale to nie na temat.

Jaśku Fiutaśku zamknij tyłek!!!

Dla tego zapraszam na kulturalne Forum Łomży na którym "rozpieszczają" użytkowników coraz to nowymi rzeczami. Obecnie robią mega konkurs noworoczny :)

Dla tego czy Dlatego...ktoś tu nowy polski tworzy

o O o o O
o O o O
O O o o O

o O o o O
o O o O
O O o o Oo O o o O
o O o O
O O o o Oo O o o O
o O o O
O O o o Oo O o o O
o O o O
O O o o O

Widzę że poziomu nie podniosłeś. Tępak zawsze tępakiem będzie i żaden apel tu nie pomoże. (chyba że pałowanie)

o O o o O . . .
o O o O .
O O o o Oo O o o O . .
o O o O
O O o o Oo O o o O . .
o O o O
O O o o Oo O o o O . .
o O o O .
O O o o O . . .

ogólnie wiele osób na tym forum zachowuje się jakby matka ich nie kochała a ojciec tylko w nocy....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org