Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
koncert chylińskiej |
Zastanawiam się czy to prawda z tym koncertem chylińskiej w łomż na juwenaliach. widziałem na oficjalnej stronie zespołu ze ma się odbyć 16 maja koncert zespołu w łomży ale nic nie pisze gdzie i o której mozę jest odwołany jesli ktos coś wie niech mi szybko odpisze novack
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: koncert chylińskiej |
Mam nadzieję, że odwołany. Tylko Chylińskiej nam tu brakuje... Pozdrawiam
|
|
Witam , nie ma zadnych juwenalii i nie ma koncertu , byly takie plany zeby zrobic taki koncert na juwenaliach , jednak nie bedzie juwenali !! i nie jest to wina studentow . STudenci jak najchetniej chcieli zorganizowac taka impreze , gdzie pomoc mial urzad miesta , jednak tak sie nie stalo , byly juz wszytskie plany co do organizacji i lipa nie wypalilo !! a szkoda , ale co tu duzo gadac ehmmmmmmmm :]
|
|
ufgjghyug
|
|
czy to już oficjalna wiadomośc co do koncertu chylińskiej w łomży?? Jeśli nie to prosze o odpowiedź novack
|
|
wiesz jesteś posorany mam nadziej że koncert nie jest odwołołany a moze to twoja sprawka że jest odwołany hehe novack
|
|
zajmijcie się robotą a nie głupimi dywagacjami. jak będzie - to będzie. jak nie to nie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |