Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie mogę odczytać płytki dvd, pomocy!!! |
Tak jak w temacie- nie mogę odczytać płytki dvd, nagrywanej bardzo nie dawno, zawierającej bezcenne jak dla mnie dane- zdjęcia mojej malutkiej córeczki. Płtkę raz udało sie odczytać, zaraz po jej nagraniu na kompie, później tylko na odtwarzaczu dvd, a teraz to już na niczym... czy jest na to jakiś sposób? bardzo mi zależy na tych zdjęciach!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie mogę odczytać płytki dvd, pomocy!!! |
jest taki program, ktory umozliwia odczytanie zarysowanych...na poroz nie do odczytania plyt...tylko jak on sie zwal plyta jest porysowana? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
nie jest porysowana, wygląda na całą i zdrową....
|
|
Spróbuj na innym kompie albo poprzez eksplorator windows ( prawy przycisk myszki i eksploruj). A jak nie to kłania się jednak robienie kopii papierowych ważnych zdjęć.
|
|
dziękuję, zaraz będę próbować
|
|
jakby byla porysowana...to znam osobe, ktora za pare zl by ja wyszilfowala na blysk ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
bad copy pro zalatwi sprawe lub w powazniejszym uszkodzeniu)zlym wypaleniu) r studio fat
|
|
ooo bad copy... juz sobie przypomnialem:D ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
tu masz jeden program.. on zawsze mi tylek ratuje w takich sytuacjach: http://www.instalki.pl/programy/download/odzyskiwanie_danych/IsoBuster.php a tu ten co mowil doctorr: http://www.programosy.pl/program,badcopy-pro.html a wrazie jeszcze jakichs problemow to daj nr gg to odezwe sie do Ciebie i inaczej to zrobimy....
|
|
dzieki!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Jak Ci się uda zrobić czy coś to daj znać.... Pozdrawiam
|
|
KrzyzaK jestem złej myśli. Na razie płytkę skanuję tym drugim programem i niestety ale wygląda że wszystko stracone...
|
|
Sproboj IsoBusterem.... zazwyczaj pomagal..... Jak nie.... to pogadamy na gadu......
|
|
niestety nic z tego. IsoBuster pisze że dysk jest pusty... gg 6907745- jak możesz to pomóż
|
|
moze plyta jest czysta:D? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
skoro dwa razy się otworzyła i widziałam zdjęcia- przy świadkach to chyba nie jest czysta, jak sądzisz? Jestem blondynką, ale nie żeby aż tak ...
|
|
Agnieszko...ja nie moge stwierdzic...czy jestes blondynka, czy tez nie :) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |