piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
radca prawny

moze ktos wie gdzie znajde w lomzy radce prawnego? najlepiej jezeli jest jakies bezplatne biuro

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: radca prawny

radca prawny jest na przeciwko urzędu skarbowego na polowej, kolejny na legionów, w ciągu gdzie są sklepy, ale od ulicy, te koło drzewnej...ale czy bezpłatne to nie wiem

Bezpłatnych porad prawnych można skorzystać z Biura porad obywatelskich .Biuro to mieści sie na ul.Szosa Zambrowska w siedzibie starostwa.

dziekuje Ci tesciowo :)

ju 84 cała przyjemność po mojej stronie.Chętnie podpowiem więcej.Pozdrawiam życzę powodzenia w zalatwieniu sprawy.

dziękuję przyda sie napewno :)

w mopsie lub oiku

Witam.Ju84 mam prosbe,jezeli korzystales(las) z uslug radcy prawnego,prosze podaj konkretne namiary.

Z gory serdecznie dziekuje:-)

Pozdrawiam

..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....

Drodzy Forumowicze,moze ktos z Was wie gdzie mozna zasiegnac rady u dobrego Radcy Prawnego(Lomza),bardzo prosze o pomoc w poszukiwaniach.Prosze o powazne odpowiedzi.Dziekuje bardzo z gory.
Pozdrawiam

..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....

just google it:

http://www.oirp.bialystok.pl/oirp/bin/view/OIRP/OiRpWykazKancelarii

Van_Loosen,serdecznie dziekuje za link,tym bardziej ,ze jestes jedyna osoba ,Ktora poswiecila odrobine swego cennego czasu:-)link ten jest dla mnie niezmiernie wazny:-)dzis udzielono mi poprady,jest bardzo pomyslna:-)jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam:-)
Wszystkiego dobrego:-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org