Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
radca prawny |
moze ktos wie gdzie znajde w lomzy radce prawnego? najlepiej jezeli jest jakies bezplatne biuro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: radca prawny |
radca prawny jest na przeciwko urzędu skarbowego na polowej, kolejny na legionów, w ciągu gdzie są sklepy, ale od ulicy, te koło drzewnej...ale czy bezpłatne to nie wiem
|
|
Bezpłatnych porad prawnych można skorzystać z Biura porad obywatelskich .Biuro to mieści sie na ul.Szosa Zambrowska w siedzibie starostwa.
|
|
dziekuje Ci tesciowo :)
|
|
ju 84 cała przyjemność po mojej stronie.Chętnie podpowiem więcej.Pozdrawiam życzę powodzenia w zalatwieniu sprawy.
|
|
dziękuję przyda sie napewno :)
|
|
w mopsie lub oiku
|
|
Witam.Ju84 mam prosbe,jezeli korzystales(las) z uslug radcy prawnego,prosze podaj konkretne namiary. Z gory serdecznie dziekuje:-) Pozdrawiam ..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....
|
|
Drodzy Forumowicze,moze ktos z Was wie gdzie mozna zasiegnac rady u dobrego Radcy Prawnego(Lomza),bardzo prosze o pomoc w poszukiwaniach.Prosze o powazne odpowiedzi.Dziekuje bardzo z gory. Pozdrawiam ..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....
|
|
|
Van_Loosen,serdecznie dziekuje za link,tym bardziej ,ze jestes jedyna osoba ,Ktora poswiecila odrobine swego cennego czasu:-)link ten jest dla mnie niezmiernie wazny:-)dzis udzielono mi poprady,jest bardzo pomyslna:-)jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam:-) Wszystkiego dobrego:-) ..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |