Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Księga życzeń dla Uli i Piotra |
Zyczę Wam wszelkiej radości w życiu i samej radości, żadnych trosk w naszej UE, satysfakcji z europejskich dochodów, bardzo dobrego slużebnego dla Was zdrowia, pięknej, mądrej i zdrowej dziatwy w stosownej dla Was i naszej ojczyzny ilości. Tobie Piotrze życzę czasu do dalszego odwiedzania forum, nadal dobrych pomysłów, energii i wspaniałego humoru do ożywiania forum i życia w naszym mieście. Twoja aktywność owocuje wieloma działaniami i jest przykładem wielkich możliwości internautów i internetu. No ale dość patosu trzym się i powodzenia na tej nowej drodze. czesław
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Księga życzeń dla Uli i Piotra |
Calym swym serduchem podpisuje sie pod zyczeniami Czeslawa, niech Wam sie szczesci na nowej Drodze Zycia!! ...i nie zapominaj o forum:))) evaa °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Ja też spieszę z najserdeczniejszymi życzeniami i pozdrawiam: ~~~~~~~~ autochton ~~~~~~~~
|
|
Dokładnie !!! Kefas ............Niech Ci nie będzie "lepiej" niż mi Mój synek w tym wyjątkowym dniu dla naszej Ojczyzny również obchodził swój wyjątkowy dzień Własnie 1 maja 2004 r. skończył 2 rok życia.......... !!!!!!!!!!!!!! Dokładnie 2 lata temu świętowałem jego narodziny Pozdrawiam Kefasa, który pewnie w tej chwili kiedy piszę te słowa nie myśli o niczym innym ....... jak o nocy poślubnej :D Życzę Tobie i Uli takiego szczęscia jakie mnie spotkało .....Zdrowego dzieciątka, które jest największą radością mojego życia.......... Tiger
|
|
Samych miłych dni, samych wesołych świąt i wogóle wszystkiego najlepszego :-) ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Ode mnie również dla Uli i Piotra najszczersze życzenia zdrowych, mądrych i pięknych dzieciaczków oraz życia spełnionego w miłości, dobroci i zdrowiu. Zbych. Zbych
|
|
Hmmm,chyba coś mnie ominęło?Piotrek gratulacje,dla żony również- mimo,że nie miałam okazji poznać,ale znając Ciebie to na pewno dobry wybór;-)! Pozdrawiam! Pozdrawiam Ellena
|
|
Jak pamiętam Twój wpis na tym forum, Piotrze, z adresem pewnego blogu- pamietnika ojca, to możesz okazac sie świetnym rodzicem. Życzę Wam obojgu, żebyście mogli sprawdzić to naprawdę...
|
|
Dziękujemy wszystkim za życzenia! Postaramy się by nie pozostały tylko słowem, będziemy je wcielać w życie - niektóre może nie od razu, ale możecie być pewni, że już teraz jestaśmy szczęśliwi i radośni! :D http://4lan.pl/kefas/20040501-Zaslubiny/OdAgnieszki/images/101-0134_IMG.jpg --- PGG
|
|
Wszystkiego najlepszego.
|
|
...bo niby czmu macie miec lepiej niz my? ___________________________- ... & vice versa!
|
|
Pomyślności. Sto lat w radości. Oby za sto lat było też Wam tak szczęśliwie jak teraz. Kefas, co Ty w tej Choroszczy robisz, czy to już z tej radości? józek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |