piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Strajk w PKS

Czy ktoś może wie kiedy zakończy się strajk w łomżyńskich pksach????? I jak długo to może jeszcze trwać??????

i jest fajnie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Strajk w PKS

To zależy. Albo do czasu aż wojewoda zmieni zdanie, albo do czasu gdy kierowcom się znudzi. :P

wojewoda ma furę i chyba mu się nie spieszy razcej. Po drugie to jest wojewoda ale chyba bialostocki a nie podlaski

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

no ja dziś na stopa pojechałem do szkoły, a jutro zobaczymy:/ Wiem że dzieci się cieszą że do szkoły nie muszą iść, chyba że ich rodzice zawiozą. Ale ja mam na karku maturę i mi nie jest za wesoło

Przejezdzalem dzisiaj obok PKSow straszny ruch tam dzisiaj wszystkie parkingi dookola zajete, mnostwo samochodow, brama zamknieta i wisi na niej przescieradlo "STRAJK", wszystkie autobusy w zajezdni - wyjechaly tylko 2 (tzw gimbusy) i oczywiscie samochod transmisyjny TVN24. Nieciekawie to wyglada....

strajk zakonczony:)i cale szczescie :)

o nawet TVN24 sie losami Łomży zainteresował:) Szkoda że Błękitny 24 nie latał i nie liczył ile autobusów stoi na zajezdni:) A tak na serio to się ciesze że już jutro wszystko wróci do normy. A tak trochę zbaczając z tematu to pks ma bardzo ciekawą nową szat graficzną na swojej stronie. Wszystko jest teraz co potrzebne, ładny rozkład, cenniki i różne ciekawostki. Oby tak dalej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org