Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Strajk w PKS |
Czy ktoś może wie kiedy zakończy się strajk w łomżyńskich pksach????? I jak długo to może jeszcze trwać?????? i jest fajnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Strajk w PKS |
To zależy. Albo do czasu aż wojewoda zmieni zdanie, albo do czasu gdy kierowcom się znudzi. :P
|
|
wojewoda ma furę i chyba mu się nie spieszy razcej. Po drugie to jest wojewoda ale chyba bialostocki a nie podlaski Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
no ja dziś na stopa pojechałem do szkoły, a jutro zobaczymy:/ Wiem że dzieci się cieszą że do szkoły nie muszą iść, chyba że ich rodzice zawiozą. Ale ja mam na karku maturę i mi nie jest za wesoło
|
|
Przejezdzalem dzisiaj obok PKSow straszny ruch tam dzisiaj wszystkie parkingi dookola zajete, mnostwo samochodow, brama zamknieta i wisi na niej przescieradlo "STRAJK", wszystkie autobusy w zajezdni - wyjechaly tylko 2 (tzw gimbusy) i oczywiscie samochod transmisyjny TVN24. Nieciekawie to wyglada....
|
|
strajk zakonczony:)i cale szczescie :)
|
|
o nawet TVN24 sie losami Łomży zainteresował:) Szkoda że Błękitny 24 nie latał i nie liczył ile autobusów stoi na zajezdni:) A tak na serio to się ciesze że już jutro wszystko wróci do normy. A tak trochę zbaczając z tematu to pks ma bardzo ciekawą nową szat graficzną na swojej stronie. Wszystko jest teraz co potrzebne, ładny rozkład, cenniki i różne ciekawostki. Oby tak dalej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |