Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prawko kat. C |
Witam...mam pytanie odnoscnie zrobienia sobie prawa jazy na kat.C . Nie wiem dokladnie czy to prawda...ale slyszalem, ze dopiero mozna je zrobic od 21 lat. Szukalem na stronie word, ale nic tam nie ma na warszawskim word tez nic nie znalazlem...moze ktos z Was robil i chce sie podzielic wiedza:)? pozdrawiam ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prawko kat. C |
Z tego co ja się dowiadywałem to wcale nie trzeba mieć 21 lat, żeby zrobić kategorię C. Na 100% wiem, że 21 lat trzeba mieć by zrobić kategorię D. Pozdrawiam ;)
|
|
W Kodeksie drogowym jest napisane:) Poszperaj. 2. Wymagany dla danej kategorii wiek wynosi: 1) 16 lat - dla kategorii A1, B1 lub T, 3) 18 lat - dla kategorii A, B, B+E, C, C+E, C1 lub C1+E,
|
|
W Kodeksie drogowym jest napisane:) Poszperaj. 2. Wymagany dla danej kategorii wiek wynosi: 1) 16 lat - dla kategorii A1, B1 lub T, 3) 18 lat - dla kategorii A, B, B+E, C, C+E, C1 lub C1+E,
|
|
Ukończone 21 lat musisz mieć jak chcesz być kierowcą zawodowym kat C.
|
|
dzieki serdeczne:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
a nie wiecie...czy jak juz mam prawko na b...to musze u lekarza jeszcze raz zalatwiac? bo niby naipisane jest ze kat.b na tym formularzu u lekarza ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
No z tego co wiem to musisz przeprowadzić badania na kat. C ;) Bo tam będzie coś więcej niż to co zrobiłeś na kategorię B. ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |