środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wrażenia ze zlotu w MODLINIE !!!

Proponuję osobom, które zaszczyciły swą obecnością Modlin 01.05.2004 (i nie tylko :)) o wypowiedzenie się na temat imprezy, zdanie relacji, a może ktoś startował ?! Co prawda byłem tam ale znajomego auta na starcie nie widziałem. Wiem natomiast, że miał wystartować koleś z Łomży w konkursie CAR AUDIO (granatowe Clio) ale szczegułów nie znam. Moim skromnym zdaniem impreza była TOPOWA :) górna półka. Było widać profesjonalizm organizacji. Startujących ok 1000 numerów oglądających jeszcze więcej. Można było obejżeć naprawdę gróbe fury pod każdym względem : wyglądu, osiągów,audio itp. pozdrawiam i zapraszam do dyskusji

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wrażenia ze zlotu w MODLINIE !!!

gosc od clio nie zajal powaznego miejsca ale byl zadowolony, nie startowal nikt, mysle za za rok juz sie uda:P, no i ludzi bylo troche z Łomży, a odnosnie organizacji to moim zdaniem znowu niewypal, do trzech razy sztuka jak za rok bedzie tak samo to wiecej nie pojade
pozdrawiam Krzysiek

NIe wicie może kto wygrał 1/4 mili. MOże wygrało Audi S4, czy Celica

wejdz na forum na www.streetracing.pl tam sa wszystkie wyniki

Krzysiek (ja) co ci się nie podobało w organizacji ??? Dla mnie BOMBA...

Mi tam sie bardzo podobalo oby wiecej takich imprez Ci ktotych nie bylo niech zaluja :-) Nie ma to jak grupka najlepszych przyjaciol i takie wypady SUPRA byla THE BEST

Pozdro dla grupki z MODLINA :)

nie podobalo mi sie to ze organizator biorac taka kase nie potrafil znowu jak w tamtym roku-sektory ktore byly wydzielone tak naprawde to bardzo byly, powinni ustawic wiecej trybun, zaopatrzyc teren w wiecej punktow gastronomicznych i toalet, nie chodzi mi przeciez o wyscigi bo byly ok, JA3 czy my sie znamy jak mozesz to sie przedstaw, albo napisz chociaz czym latasz, wybiera sie ktos do bialej podlaskiej?????

Zgadzam sie z Ja zero organizacji!Możę was to zdziwi jestem kobieto ale tam byłam i było tak sobie a powinno byc co najmniej DOBRZE!

Lady Isztar

ja3 - chyba sie nie znamy widziałem cie na starym dworcu jak szalałeś swoim białym VVTi i nie przypominam sobie zebym cie znał.Co do organizacji to fakt mogli by trochę więcej trybun ustawić, kibli tez,a i zjesc w sumie nie mozna było bo koleje poważne, ale pewnie widziałeś jak niektórzy byli zorganizowani mieli swoje piwko, grile, towar i ok. A ty LADY... to wogóle jesteś jakaś dziwna w łomży na FADOMIE podobało ci się,a w MODLINIE nieeee no tak tam maluchów nie było hehehe pozdrawiam P.S. ...a co w BIAŁEJ PISKIEJ ?????? I KIEDY ??????

...SORRY ... BIAŁEJ PODLASKIEJ

w Białej jest kolejny etap wyścigów, bo w Modlinie nie bedzie cały czas jak w tamtym roku dopiero we wrześniu.

...kiedy to jest ? ty lecisz ? popatrzec czy yariska sprawdzić ? pozdro

ja byc moze poade zmieze czas swego civica ale narazie nic pewnego.
pozdrawiam Krzysiek

Oooo latasz hondą ?...myślałem, że yarisem hehe jaki motorek, że chcesz czas mieżyć ? orientujesz sie kiedy to jest ? pozdro

Biała jest 05.06.2004 ja mam civica 1,6 vti i yarisa 1.0
pozdrawiam Krzysiek

Do Ja3 nie porównuj zjazdu w Modlinie do tego na fadomie to dwie oddzielne drogi!!!! Ktos kto interesuje sie motoryzacja lubi ganiające sie "maluchy"na fadomi i profesjonalnie przygotowane samochody w Modlinie!!! Wiec sory ale widze ze nie potrafisz odróżnić pewnych granic!

Lady Isztar

LADY...umiem odróżnić ale widzę, że i ty się nauczyłaś trafnie określać tego typu imprezy " GANIAJĄCE SIĘ MALUCHY " i o to chodzi pozdrawiam cię...

ja tez pozdrawiam! Ale nadal twierdze ze cepiasz sie :)

Lady Isztar

Ja 3 może tak podasz swoje gg? Wtedy sobie porozmawiamy?

Lady Isztar

to sa wrazenia ze zlotu w modlinie o ile sie nie myle????

Ja...słyszałem o Tobie , że nieżle dajesz ,,czadu,, swojej maszynie....kiedy i gdzie można Cię podziwiać?
ps.Moja siostra widziała Cię na fadomie , twierdzi , że jesteś ,,kozak,,w te klocki. Pozdrowienia od Małgosi.

tolek

do tolka - widziałem...ja...ale na dworcu w akcji faktycznie kozak w te klocki ,ale uwazaj na siostre bo jak jest kozak nie tylko w te klocki to sie niezorientujesz i bedziesz wujkiem he he he (żart) . ...Lady madzia...a o czym ty chcesz pogadac?

prosze mnie tu w dzieciorobstwo nie mieszac!!!!!!!buhahahaaaa

Do JA3 o wrażeniach ze zlotu w Modlinie :) :P

Lady Isztar

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org