Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
internet |
Witam ;] Mam następujące pytanie. Mam internet w introlanie i chciałbym zmienić na IST. Czy bez problemów zerwę umowę z introlanem i czy to coś będzie kosztować??? ;] ;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: internet |
http://83.16.31.70/index.php?option=com_content&task=view&id=51&Itemid=66 google nie gryzie
|
|
nie prościej neostradkę?
|
|
a co za problem z trudnoscia? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
>Autor: tommeknet (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) >Data: 07-11-07 15:15 > >nie prościej neostradkę? to zes wystrzelil, zal ci ze inni moga miec lepiej? -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
wszystko aby nie neo:(
|
|
W telekomunie francuskiej aby korzystać z neostrady musisz mieć abonament za min. 50 PLN **** !!!
|
|
Mając linię TP nie trzeba koniecznie korzystać z ich neostrady. Można nawet nie używać ich telefonu, wtedy biorą za linie ok. 36zł / mies. i można wybierać sobie dowolnego operatora np. Netię, tele2, itd. Choć to tak chytrze pomyślane, że nie bardzo sie kalkuluje...
|
|
tomasz_wu masz internet w MNI ? i tako prędkość masz naprawdę co na speedtest.net ?
|
|
|
nie, to osiedlowka, korzysta z lacza mni -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |