Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Łomża to "Dziura" ??? |
Wiele osób mówi, że Łomża to jedna wielka DZIURA, poniewaz nic sie w niej nie dzieje, nie ma w niej ciekawych miejsc i wogóle. co wy o tym sądzicie ??? Grisza
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Łomża to "Dziura" ??? |
Nic się w Łomży nie dzieje...? Poczytaj forum, artykuły w portalu - przejrzyj kalendarz imprez. Nie ma ciekawych miejsc? Polecam książki Donaty Godlewskiej, polecam wycieczki po mieście i po okolicach - piesze, rowerowe, może nawet samochodowe. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Grisza, pamietaj Łomża jest taką, jaką my ja kreujemy... °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Można być samotnym wśród ludzi...
|
|
Czy Łomża to "Dziura" ??? nie :-) sam mieszkam w dziurze wiec wiem co mowie ;-) pisze :-) Mariusz.
|
|
Nie nie i jeszcze raz nie- tylko trzeba wykazać własną inicjatywe i inne spojżenie na otaczających nas ludzi i przedmioty czy naturę
|
|
Dziurą może i nie jest, ale mogłoby być lepiej... dużo lepiej...
|
|
To zależy z czym kojarzyć. Dziurą kulturalną, oświatową i przyrodniczą - to chyba nie jest, ale gospodarczą - to chyba tak. Zbych
|
|
Chyba jest dziurą bo każdy nasze miasto ( szczegolnie Białystok) d*** od tyłu
|
|
Nie moim zdaniem to nie taka dziura, ale mogli by organizowac trochę więcej imprez na powietrzu. Anie tylko z okazji <<majówki, dni łomży, lato z radiem i studio lata radia białystok>> i to koniec imprez na ten rok. A jak jakies sa to same lipne. O jeszcze w zeszlym roku doszedl koncert Blue Cafe.HEHEHE. Nie wiem co wy o tym myslicie. Nrazie.
|
|
nie nie nie Łomża to nie za duża miejscowość rozwijająca się jeszcze może będziemy jeszcze nawet dużą miejscowością ........ LoRd.^oo7*
|
|
to nie jest dziura, tylko wyrwa w ziemi
|
|
Zawsze należy umiejętnie porównać się z..... W porównaniy do Poznania, Wawy, Krakowa, Gdańska, Białegostoku to nawet nie dziura a JASKINIA. A w porównaniu do Zambrowa, Jedwabna, Komorowa, Mogilna, itp. - aaaaaa, to prawie centrum kulturalne. Wybierzcie, więc sobie co chcecie.
|
|
dziura..mhn zalezy jak na to patrzec.Idziesz na kisto i jak nie koscil to ... no wlasnie.Brakuje kawiarenki gdzie mozna bez piwa sobie posiedfziec i spokojnie pogadac;P
|
|
Grisza zawsze niezadowolony. Napisz do mnie to Cie oswiece. rrr626@wp.pl
|
|
dyskusja o niczym !
|
|
jak ogromna większość dyskusji ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
lomza jako miasto jest git,tylko zeby byly bary dluzej otwarte no i jedna konkretna dyskoteka.Dobrze ze teraz otworzyli klub 54 najlepszy lokal teraz w lomzy
|
|
Można by powiedziec ze Łomża jest dziurką chociaz po tym jak sie jedzie do "sypialni" ulicą piłsudksiego.Po lewej stronie pole po drugiej tez.i To nie tylko w tym miejscu.Nigdzie w innym miescie nie widzialem zeby w centrum miasta roslo sobie zyto!!!!!Nasze władze nie robią nic aby ściągnać do Łomży inwestorów a jak sie jakis "przybłąka" to nie daja pozwolenia na budowe. Nic dziwnego że to jest wieś w miescie.Same pola dookoła.A co do imrez: nawwet majówki w tym roku porzadnej nie bedzie.Nie wiem co sie dzieje z naszym miastem.Chyba nowy Prezydent mu nie służy.Pozdrawiam
|
|
Sorki pomylily mi sie ulice.Chodzilo mi o Szose Zambrowska :D Mam nadzieje ze mi wybaczycie.Bywam w Łomży bardzo żadko.Pozdrawiam
|
|
Nawet w ulicach łomży jest masa dziur, fakt jeśli chodzi o rozrywkę to nawet dobrego kina nie ma w łomży, imprezy też słabiutkie, dyskoteki żadnej, ale MC DONALDS jest... hehehe NOEMI ma rację ze swoim porównaniem. Mi się wydaje że wina tej DZIURY lezy po stronie mieszkanców łomży jest tak : jak nic się nie dzieje to żle ,a jak coś się dzieje to też nie pasuje... sami nic nie umiemy zorganizować ,a i inwestorów z zewnątrz też nie chcemy typu markety itp. kościoły, stacje paliw i to wsio pozdrawiam
|
|
opinia wiekszosci to " tak " wiec wupada sie z nia zgodzic
|
|
Ileśli wiele osób tak mówi to coś w tym musi być.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |