piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy Łomża to "Dziura" ???

Wiele osób mówi, że Łomża to jedna wielka DZIURA, poniewaz nic sie w niej nie dzieje, nie ma w niej ciekawych miejsc i wogóle. co wy o tym sądzicie ???

Grisza

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy Łomża to "Dziura" ???

Nic się w Łomży nie dzieje...? Poczytaj forum, artykuły w portalu - przejrzyj kalendarz imprez.

Nie ma ciekawych miejsc? Polecam książki Donaty Godlewskiej, polecam wycieczki po mieście i po okolicach - piesze, rowerowe, może nawet samochodowe.

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Grisza, pamietaj Łomża jest taką, jaką my ja kreujemy...

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Można być samotnym wśród ludzi...

Czy Łomża to "Dziura" ???
nie :-)
sam mieszkam w dziurze wiec wiem co mowie ;-) pisze :-)

Mariusz.

Nie nie i jeszcze raz nie- tylko trzeba wykazać własną inicjatywe i inne spojżenie na otaczających nas ludzi i przedmioty czy naturę

Dziurą może i nie jest, ale mogłoby być lepiej... dużo lepiej...

To zależy z czym kojarzyć.
Dziurą kulturalną, oświatową i przyrodniczą - to chyba nie jest, ale gospodarczą - to chyba tak.

Zbych

Chyba jest dziurą bo każdy nasze miasto ( szczegolnie Białystok) d*** od tyłu

Nie moim zdaniem to nie taka dziura, ale mogli by organizowac trochę więcej imprez na powietrzu. Anie tylko z okazji <<majówki, dni łomży, lato z radiem i studio lata radia białystok>> i to koniec imprez na ten rok. A jak jakies sa to same lipne. O jeszcze w zeszlym roku doszedl koncert Blue Cafe.HEHEHE. Nie wiem co wy o tym myslicie. Nrazie.

nie nie nie Łomża to nie za duża miejscowość rozwijająca się jeszcze może będziemy jeszcze nawet dużą miejscowością ........

LoRd.^oo7*

to nie jest dziura, tylko wyrwa w ziemi

Zawsze należy umiejętnie porównać się z.....
W porównaniy do Poznania, Wawy, Krakowa, Gdańska, Białegostoku to nawet nie dziura a JASKINIA.
A w porównaniu do Zambrowa, Jedwabna, Komorowa, Mogilna, itp. - aaaaaa, to prawie centrum kulturalne.
Wybierzcie, więc sobie co chcecie.

dziura..mhn zalezy jak na to patrzec.Idziesz na kisto i jak nie koscil to ... no wlasnie.Brakuje kawiarenki gdzie mozna bez piwa sobie posiedfziec i spokojnie pogadac;P

Grisza zawsze niezadowolony.

Napisz do mnie to Cie oswiece.
rrr626@wp.pl

dyskusja o niczym !

jak ogromna większość dyskusji

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

lomza jako miasto jest git,tylko zeby byly bary dluzej otwarte no i jedna konkretna dyskoteka.Dobrze ze teraz otworzyli klub 54 najlepszy lokal teraz w lomzy

Można by powiedziec ze Łomża jest dziurką chociaz po tym jak sie jedzie do "sypialni" ulicą piłsudksiego.Po lewej stronie pole po drugiej tez.i To nie tylko w tym miejscu.Nigdzie w innym miescie nie widzialem zeby w centrum miasta roslo sobie zyto!!!!!Nasze władze nie robią nic aby ściągnać do Łomży inwestorów a jak sie jakis "przybłąka" to nie daja pozwolenia na budowe. Nic dziwnego że to jest wieś w miescie.Same pola dookoła.A co do imrez: nawwet majówki w tym roku porzadnej nie bedzie.Nie wiem co sie dzieje z naszym miastem.Chyba nowy Prezydent mu nie służy.Pozdrawiam

Sorki pomylily mi sie ulice.Chodzilo mi o Szose Zambrowska :D Mam nadzieje ze mi wybaczycie.Bywam w Łomży bardzo żadko.Pozdrawiam

Nawet w ulicach łomży jest masa dziur, fakt jeśli chodzi o rozrywkę to nawet dobrego kina nie ma w łomży, imprezy też słabiutkie, dyskoteki żadnej, ale MC DONALDS jest... hehehe NOEMI ma rację ze swoim porównaniem. Mi się wydaje że wina tej DZIURY lezy po stronie mieszkanców łomży jest tak : jak nic się nie dzieje to żle ,a jak coś się dzieje to też nie pasuje... sami nic nie umiemy zorganizować ,a i inwestorów z zewnątrz też nie chcemy typu markety itp. kościoły, stacje paliw i to wsio pozdrawiam

opinia wiekszosci to " tak " wiec wupada sie z nia zgodzic

Ileśli wiele osób tak mówi to coś w tym musi być.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org