Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mój plan taryfowy w TP uległ zmianie bez mojej wiedzy |
Mój plan taryfowy w TP uległ zmianie bez mojej wiedzy. Oczywiście jak się domyślacie na moją nie korzyść. Jak się dowiedziałem nie tylko mnie to spotkało. Było kiedyś Biuro Obsługi, i tak jak napisałem było, można pisać gdzieś. Ale może zna ktoś jakiś nr tel. pod którym można załatwić takie sprawy z realnym człowiekiem. pozdrawiam Temid
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mój plan taryfowy w TP uległ zmianie bez mojej wiedzy |
Ci oszuści i mnie chcą zrobić w konia! Zamówiłem na piśmie w Telepunkcie plan darmowe weekendy za 70 zł. , a oni aktywowali mi plan darmowe wieczory i weekendy za 85 zł. Już za 3 miesiąc biorą wyższą opłate i cały czas obiecują przysłać faktury korygujące. Nie skutkuje nawet ostry oprd. , a do sądu iść za takie pieniądze to szkoda fatygi. Jak walczyć z monopolistami?
|
|
Też miałem taki kłopot. Bez mojej wiedzy zmieniono mi w sklepie abonament na darmowe wieczory i weekendy - podczas, gdy wieczorami i w weekendy mnie w sklepie nie ma, bo nie pracuję. Ale za to zgłosiłem wniosek o obniżenie abonamentu za Neostradę, ponieważ w ciągu miesiąca przez 4 dni mi nie działała i po rozpatrzeniu otrzymałem zniżkę w wysokości 170 zł (Abonament wynosi 200 zł). Niech żyje TP S.A. - oszuści, ale z taktem. PePe
|
|
...no comment....
|
|
Nabijanie ludzi w butelkę.
|