piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mój plan taryfowy w TP uległ zmianie bez mojej wiedzy

Mój plan taryfowy w TP uległ zmianie bez mojej wiedzy.
Oczywiście jak się domyślacie na moją nie korzyść. Jak się dowiedziałem nie tylko mnie to spotkało. Było kiedyś Biuro Obsługi, i tak jak napisałem było, można pisać gdzieś. Ale może zna ktoś jakiś nr tel. pod którym można załatwić takie sprawy z realnym człowiekiem.
pozdrawiam

Temid

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mój plan taryfowy w TP uległ zmianie bez mojej wiedzy

Ci oszuści i mnie chcą zrobić w konia! Zamówiłem na piśmie w Telepunkcie plan darmowe weekendy za 70 zł. , a oni aktywowali mi plan darmowe wieczory i weekendy za 85 zł. Już za 3 miesiąc biorą wyższą opłate i cały czas obiecują przysłać faktury korygujące. Nie skutkuje nawet ostry oprd. , a do sądu iść za takie pieniądze to szkoda fatygi. Jak walczyć z monopolistami?

Też miałem taki kłopot. Bez mojej wiedzy zmieniono mi w sklepie abonament na darmowe wieczory i weekendy - podczas, gdy wieczorami i w weekendy mnie w sklepie nie ma, bo nie pracuję.

Ale za to zgłosiłem wniosek o obniżenie abonamentu za Neostradę, ponieważ w ciągu miesiąca przez 4 dni mi nie działała i po rozpatrzeniu otrzymałem zniżkę w wysokości 170 zł (Abonament wynosi 200 zł).

Niech żyje TP S.A. - oszuści, ale z taktem.

PePe

...no comment....

Nabijanie ludzi w butelkę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org