Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bazar |
czy mógł bym mi ktos zdradzic gdzie przeniesiona teraz bazar 10-lecia w Wawie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bazar |
bazar jest przeniesiona w inna miejsca!!
|
|
ta miejsca nie jest znana
|
|
miejsca jest znana, ale tajna!!
|
|
ta wypowiedzia kolezanka w ogole jakas dziwna jest tyle bykow w jednym poscie gratulacja!!!!!!!!!
|
|
Przypomniał mi się teraz Manhattan na Nowogrodzkiej xD to były czasy jak się chodziło kupować kasety z przebojami disco polo xD
|
|
No właśnie sama nazwa Manhattan to już kojarzyło się z biznesem no i interes się kręcił mimo nazwy z Łomzy Stanów nikt nie zrobi. Nie wiem czy brak ludziom pomysłów czy po prostu się nie chce inwestować bo naprawdę wstyd patrzeć na te porastające dziko drzewa. A te kasety Bartes jeśli kupywałeś od Mariana to ostatnio handlował narzędziami, no jakąś kasetkę jeszcze jedną miał, tyle że pancerną i na kasę :)
|
|
No i tak własnie ja myślała, że może tu nie wszystkie takie, co tylko discopolo i tym podobne kawałeczki słuchają ale sie pomyliła! :(
|
|
Kochająca wysoka kulturę i piraty ze stadionu beth wystawia ocenę samej sobie.
|
|
Człowiecze! Chybaś źle zrozumiał moją poprzednią wypowiedź! Ale to juz nie mój problem! :)
|
|
Ja nie sluchac polowej wersji disco.
|
|
Przypominam sobie że disco polo w Polsce uprawiał między innymi znany aktor Marek Kondrat, pamiętacie jego "Mydełko Fa", to już wersja tylko z jego głosem, a na scenie Mariusz Czajki i Marlena Drozdowska: http://pl.youtube.com/watch?v=mTSMrt_Cue8
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |