Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejne pierdu , pierdu |
http://4lomza.pl/index.php?wiad=13283 Stwórzcie kochani warunki do zycia dla ludzi, to i patologii bedzie mniej. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejne pierdu , pierdu |
"Stwórzcie kochani warunki do zycia " ciągle tryb roszczeniowy..... "stwórzcie", "dajcie", "zróbcie"... .... umiesz liczyć ?- licz na siebie" - twórz, rób, działaj.... wielu już tak postępuje ... i osiąga to co chce osiągnąć.... atikoo
|
|
atikoo, popieram!!!
|
|
Niestety ja się nie pcham do koryta i to nie ja jestem organizatorem zycia w kraju i mieście. A to , ze warunki sa patologiczne , to fakt. Więc syfu pudrem sie nie wyleczy. Na swoje potrzeby tez mam świat zorganizowany, ale chyba nie o to chodzi kochani, aby każdy sobie rzepke skrobał, a na górze byli sami figuranci i brali ciężki szmal. Bo ja rzepke moge skrobac sobie pod kazdą szerokością i długościa geograficzną. co też czyni wielu naszych obywateli. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
jeśli żyjesz w tym kraju jako jego obywatel, to tworzysz także rzeczywistość która Cię otacza.... atikoo
|
|
Ja sobie Kulig sam organizuje zycie i warunki do niego.
|
|
No tak loosac, tak robi każdy, w takim razie po co ONI?? Aby popieprzyc głupoty, czy po to aby mi powiedziec , ze jak sie nie podoba , to moge wyjechać?? " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |