Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POZDPÓW ZNAJOMEGO |
Forum w którym morzecie pozdrwiać kogo chcecie, kiedy chcecie i jak chcecie... pozdrowionka dla wszystkich którzy się tu wpisują i tu zaglądają
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POZDPÓW ZNAJOMEGO |
Ja pozdpawiam jerzeli morzna mŁODA, ktura je códowne dziecko szczyścia. Mam pytanie, kiedy u mŁodej je komónia piersza oczywisda ? Kompromitujesz się dziecko po raz wtóry. Warto ? ADALL
|
|
o ja *******ę... to już nie jest śmieszne... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
młoda przypominam, że nie odpowiedziałaś na pytania w "twoim poprzednim forum" ROTFL BTW. [image]http://img529.imageshack.us/img529/6821/negative24at6.jpg[/image] ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
to masakra jakaś jest hehehe
|
|
a na stole czysta a na stole czysta ....
|
|
PoZDyPywam młodą. witam i żegnam na tym forum.
|
|
Ptysiu, to przy niej pikuś :) Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
SaneOne to foto twojej dziewczyny.........współczuje
|
|
Pozdpawiam takie idiotki pozbawione inteligencji jak ty młoda. Głupota nie boli właściciela ale przeszkadza innym. marcelus resurection
|
|
JAK ZWYKLE SIE CZEPIACIE I SAMI SIE WYMĄDRZACIE ZTĄ MĄDROSCIĄ KTOREJ ZADEN CZLOWIEK NIEPOSIADA BO JEST NIEDOSKONALY..TO JEDYNIE ODROBINA INTELIGENCJI KTÓRA DYSPONUJE SIE ZA POMOCĄ ROZUMU KTOREGO TEZ ZADUZO NIEMACIE.POZDRO DLA MLODEJ zycie
|
|
jasne hehe
|
|
Gans jestescie siebie warci...
|
|
Majek: masz jakiś problem do mnie? to może napisz łaskawie o co chodzi, a nie się bawisz w przepychanki w necie... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
bez komentarza..... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
wcale bym sie nie zdziwila gdyby gans i mloda byli jedna i ta sama osoba.inteligencja na tym samym poziomie...nie ublizajac mlodej
|
|
To po prostu kolejny samozwanczy odpowiednik jasia_smietany z onetu (atak klonow?).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |