wtorek, 21 stycznia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nauka jazdy

Czemu wszyscy którzy uczą sie jezdzić muszą to robić przed 8 rano? Jest horrorem rano przejechać przez Łomżę gdzie co chwila pojawiasięsamochód z literką L ,i to nie koniecznie na lomżyńskich numerach.

gośka17

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nauka jazdy

"temu" a co za roznica o ktorej sie ucza?? najlepiej jakby znikneli calkowicie

jak chca przed 8 to beda jezdzic przed 8. jak beda chcieli przed 3 nad ranem, to beda jezdzic...wolny kraj...

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

moga jezdzic przez cala dobe a czy moze zrobimy limity tak jak i na ciezarowki ?? po 22 tylko rowerem hahahaha do przed 8 haha nie moge macie te problemy. a moze to wina tego ze nie ma obwodnicy Łomży i wszyscy muszą jechac przzez miasto ?? odczep cie od Lelków inaczej zwanych Lelakami gdzies sie musza uczyc a godzina chyba zalezy jak komu pasuje

Ludzie wezcie sie zastanowcie co Wy piszecie. Nie wiem czy macie prawo jazdy czy nie, ale jesli tak to nie przeszkadzalo wam jak Wy sie uczyliscie? Mi Ona nie przeszkadzaja, a jak tak Ci przeszkadzaja to wyjedz z domu 10min wczesniej. Znajac zycie to pewnie sama ledwo odebralas prawko i narzekasz na L-ki.

Zgadzam się w 100% z _M_L i mawi

Napewno jak sama się uczyla to Elki wogóle jej nie przeszkadzały....a jak ma już plastik w ręku,to kazakuje,że wszystko jej przeszkadza...plecak na plecy i z buta zawijaj na lekcje(jak to dla ciebie taki horror)

A tak propo twojego nicku gośka17 to pewnie nawet nie jesteś kierowcą...a już filozofuje...;/żenada

mama ja do szkoly odwozi a ze przez L-ki sie spoznia to wysadza ja w polowie drogi i reszte goska z buta goni i sie wscieka i na lekcji informatyki na forum 4 lomza wyladowuje zlosc na L-ki haha

mama mnie nie podwozi .Prawo jazdy mam od 14 lat ijeszcze pamiętam jak sama sięuczyłam.I co tak na mnie wsiedliście.Same L-ki mi nie przeszkadzają .Mówię tylko o godzinie 8 bo wtedy jest ich naprawdę dużo.

gośka17

Gośka- może dlatego, że trzeba się uczyć jeździć w każdych warunkach, nawet tych najgorszych gdzie są korki i każdy się spieszy, a nie tylko wtedy gdy jest pusta droga. Wyobraź sobie takiego kierowcę co nie umie się poruszać w warunkach o których napisałaś.

jak tobie przeszkadza ze ktos ustawia sobie jazde na 8 rano to ty idz do pracy/szkoly na 9, moze wtedy bedzie mniejszy ruch. a tak pozatym to L-ki sa tak samo uczestnikami ruchu i maja takie same prawa poruszania sie po drodze jak ty i twoje auto...

"Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"

...no a chyba ktoś tu nie umie...

________
Malachit

...umie i to nie najgorzej...............

gośka17

gośka17, sądząc po twoich postach, to za bystra nie jesteś. Weź się za siebie, bo żadnego chłopaka przy sobie na dłużej nie zatrzymasz, nawet jeśli jesteś urodziwa ;-) A jeśli prawko masz od 14 lat i tak się wypowiadasz, to jest już dla Ciebie za późno...

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Jasne ty(gośka17) i 14 lat za kierownicą....;/

Kierowca z takim stażem nie porusza takich tematów(do tego twój tok myślenia).....

Kogo ty chcesz dzieciaczku oszukać...(?)

Ostatnia twoja podróż do szkoły chyba była bardzo nie miła...mama cię na światłach zostawiła?Zaopatrz się w porządne cichobiegi,bo droga do szkoły długa...długa....a samochodziki szybką jeżdzą :D

zapraszam do Warszawy jak komuś łomżyński ruch przeszkadza
podejrzewam że połowa nie będzie wiedziała co robić

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org