Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nauka jazdy |
Czemu wszyscy którzy uczą sie jezdzić muszą to robić przed 8 rano? Jest horrorem rano przejechać przez Łomżę gdzie co chwila pojawiasięsamochód z literką L ,i to nie koniecznie na lomżyńskich numerach. gośka17
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nauka jazdy |
"temu" a co za roznica o ktorej sie ucza?? najlepiej jakby znikneli calkowicie
|
|
jak chca przed 8 to beda jezdzic przed 8. jak beda chcieli przed 3 nad ranem, to beda jezdzic...wolny kraj... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
moga jezdzic przez cala dobe a czy moze zrobimy limity tak jak i na ciezarowki ?? po 22 tylko rowerem hahahaha do przed 8 haha nie moge macie te problemy. a moze to wina tego ze nie ma obwodnicy Łomży i wszyscy muszą jechac przzez miasto ?? odczep cie od Lelków inaczej zwanych Lelakami gdzies sie musza uczyc a godzina chyba zalezy jak komu pasuje
|
|
Ludzie wezcie sie zastanowcie co Wy piszecie. Nie wiem czy macie prawo jazdy czy nie, ale jesli tak to nie przeszkadzalo wam jak Wy sie uczyliscie? Mi Ona nie przeszkadzaja, a jak tak Ci przeszkadzaja to wyjedz z domu 10min wczesniej. Znajac zycie to pewnie sama ledwo odebralas prawko i narzekasz na L-ki.
|
|
Zgadzam się w 100% z _M_L i mawi Napewno jak sama się uczyla to Elki wogóle jej nie przeszkadzały....a jak ma już plastik w ręku,to kazakuje,że wszystko jej przeszkadza...plecak na plecy i z buta zawijaj na lekcje(jak to dla ciebie taki horror) A tak propo twojego nicku gośka17 to pewnie nawet nie jesteś kierowcą...a już filozofuje...;/żenada
|
|
mama ja do szkoly odwozi a ze przez L-ki sie spoznia to wysadza ja w polowie drogi i reszte goska z buta goni i sie wscieka i na lekcji informatyki na forum 4 lomza wyladowuje zlosc na L-ki haha
|
|
mama mnie nie podwozi .Prawo jazdy mam od 14 lat ijeszcze pamiętam jak sama sięuczyłam.I co tak na mnie wsiedliście.Same L-ki mi nie przeszkadzają .Mówię tylko o godzinie 8 bo wtedy jest ich naprawdę dużo. gośka17
|
|
Gośka- może dlatego, że trzeba się uczyć jeździć w każdych warunkach, nawet tych najgorszych gdzie są korki i każdy się spieszy, a nie tylko wtedy gdy jest pusta droga. Wyobraź sobie takiego kierowcę co nie umie się poruszać w warunkach o których napisałaś.
|
|
jak tobie przeszkadza ze ktos ustawia sobie jazde na 8 rano to ty idz do pracy/szkoly na 9, moze wtedy bedzie mniejszy ruch. a tak pozatym to L-ki sa tak samo uczestnikami ruchu i maja takie same prawa poruszania sie po drodze jak ty i twoje auto... "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
...no a chyba ktoś tu nie umie... ________ Malachit
|
|
...umie i to nie najgorzej............... gośka17
|
|
gośka17, sądząc po twoich postach, to za bystra nie jesteś. Weź się za siebie, bo żadnego chłopaka przy sobie na dłużej nie zatrzymasz, nawet jeśli jesteś urodziwa ;-) A jeśli prawko masz od 14 lat i tak się wypowiadasz, to jest już dla Ciebie za późno... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Jasne ty(gośka17) i 14 lat za kierownicą....;/ Kierowca z takim stażem nie porusza takich tematów(do tego twój tok myślenia)..... Kogo ty chcesz dzieciaczku oszukać...(?) Ostatnia twoja podróż do szkoły chyba była bardzo nie miła...mama cię na światłach zostawiła?Zaopatrz się w porządne cichobiegi,bo droga do szkoły długa...długa....a samochodziki szybką jeżdzą :D
|
|
zapraszam do Warszawy jak komuś łomżyński ruch przeszkadza podejrzewam że połowa nie będzie wiedziała co robić
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |