Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Informatycy w Lomzy |
Witam Moze ktos chcialby odpowiedziec ile srednio zarabiaja informatycy: programisci, programisci internetowi, graficy w Lomzy. Moze niedlugo dane bedzie mi sie do Was przeniesc, wiec orientacyjnie pytam. Pozdrawiam kefas
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Informatycy w Lomzy |
ok. 2 ty¶. zł robert
|
|
o to nawet sporo spodziewalem sie mniej, a czy mozna spytac na jakim stanowisko lub specjalizaji? kefas
|
|
Czuje że informatyków niedłogo będzie potrzebował nasz Urz±d Miejski, jak sie tam ludzie zmieni± to i polec± ze stołków ci co tam siedz± , z nieoficjalnych Ľródeł dowiedziałem się że ich praca ogranicza się do opróżniania kosza na pulpicie i tempa w Windowsie :), nawet strona www. lomza.pl (pamięta kto¶ tak±?) stoi w miejscu od dluższego czasu On
|
|
:) Witam informatyka Kefasa! :) Brat BliĽniak? :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Hmmm, no wla¶nie co¶ mi się ty nie zgadza. Znam jednego Kefasa, o imieniu Piotr (nawet osobi¶cie zamieniłem z nim 2 zdania:),pozdrawiam), a teraz pojawił się drugi. Klonowanie? =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= http://4lomza.pl
|
|
odzywam sie tu rzadko; pierwszy post byl 27-05-02, wiec jesli bylem drugi to nie ma problemu ze zmiana nica tak juz jest ze piotr to kefas chyab sie nikt nie obrazil pozdrawiam kolejny Piotr
|
|
pewnie cos okolo 2-3 tys Pozdrawiam Neoo
|
|
Neoo ---> Napewno jestes zaznajomiony z Matrix'em ;) Czy nie ma nikt oficjalych danych (ale niech je poda anonimowo jak sie martwi o cus). Jest to bardzo interesujace. Razem ze specjalistyka prosze. Pozdrawiam Łukasz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |