Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
uwagapolicja |
uwaga na ppodszywaną policje w celu rutynowych koontroli na poludniu brak dokumentacji pistoletu i odznaki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: uwagapolicja |
i ufoludki haha
|
|
Zadzwoń pod 997 i powiedz im że się doszywają za tych prawdziwych i wyjaśnij co,jak,gdzie... a nie tu pisać ;) to forum tu nic nie zdziałasz .
|
|
noo kasienka16 zrób tak jak Bartes napisał.
|
|
nigdzie niedzwonie bo nielubie psow
|
|
heh żeby nie te 'psy' nie wyszłabyś z łóżka jeśli jeszcze byś je miala...
|
|
kasienka16 - tytuł jest uwaga policja a piszesz że to nie policja to wkoncu jak to jest ? ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
To byl szesnasta kasienka bez dokumentacji
|
|
ahahhaha nie lubisz ich a piszesz temat na forum ? lol =/
|
|
ile mam powtarzasz huje ze nik niema nic do mnie..niejestem kobieta i niemam 16 lat....niezmieniajcie tematu
|
|
Za to jesteś wulgarnym wytworem swoich rodziców
|
|
kasienka16: jak masz problem to zmień nick a po 2 zrób jak Ci bartes powiedział, nikogo nie obchodzi to czy ich lubisz czy też nie. Ciekawe co by było jak by tak weszli i komuś z Twej rodziny krzywdę zrobili. Też byś nie zadzwoniła bo i ch nie lubisz? To jest wg mnie chore podejście do sprawy. Znieczulicą mi to śmierdzi
|
|
Kasienka , tak pomijajac myśl przewodnią tego wątku - Ty masz pisiorka czy szparke wkoncu ?? Wez sie okresl dziewczyno/chlopie hee Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
TAK ZNIECZULICA DOBRZE NATRAFILES..ZAWSZE I WSZEDZIE HWDP ZAWSZE I WSZEDZIE ****** POLICJA BEDZIE..MAM PISIORA:p
|
|
kasienka - najczesciej slyszę słowa HWDP w ustach którzy mają konflikt z prawem. Czyżbyś i Ty miał problem z nimi? spałowali? chyba trochę za lekko
|
|
Ta , raczej ten Kasieńka 16, to chory człowiek , musi się leczyć,o ile nie jest już za póżno, a może mu jakiś radiowóz podesłać? Kasieńka, a może oczko ci poleciało?. pa pa pa.
|
|
na nogi jeszcze nie za pozno...ale na glowe obawiam sie, ze juz tak ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
a ja HWDP slysze czesto z ust gowniarzy ktorzy nie mieli zadnych starc z policja...takie bachorki z dobrych domow..,,nic mi ta policja nie zrobila,ale HWDP...,, Boze az zal sie robi
|
|
kasienka16 se pomyśl co by było gdyby nie było policji? Fakt czasami policja popełnia błędy ale zobacz gdyby nie było policji co by się działo na mieście i w ogóle. Szczerze to nie wyobrażam sobie.
|
|
haaah5: jeszcze nie ;)
|
|
Ja tam nie raz miałem zajscia z policją ale żeby ich nie było to by sie wszyscy pozabijali.
|
|
Taki kasieniek jeden z drugim co wykrzykuje chwdp i strzela z paluchów na przejeżdżającą radiolkę,to pierwszy leci na psiarnie jak mu fona skroją po drodze z gimbowni (tudzież kościoła) na chate. W sieci twardy,jak gówno żebraka,a w realu nawet japy nie otworzy,tylko łeb spuszcza i prostuje zakręty,jak go ktoś specjalnie z kipa strzeli,albo sprowokuje słowem. Takich twardzieli dziś na pęczki co to się hemp gru nasłuchają i nienawidzą psów i pier**lą system,a żeby nie psy i system to by sie na ulicy jeden z drugim nie wyświetlił haha
|
|
...dobra nawijka człowieku. ________ Malachit
|
|
grabos no leszczu mowisz o sobie hyba..ja wyroslem zkrzykow hwdp a hemp gru nieslucham bo to takie same leszcze jak ty tyle co tylko nawiną ze bucha palą a co psow to zeby ich niebylo to ja ciebie bym zajebal i widzisz bylo by lepiej bez psow kozak ty jestes akozakow nielubie
|
|
Kasienka 16, zmien ksywke albo przestan sie bulwersowac ze cie za dziewczyne biora. A co do policjii: Trudno dorosnac? I uwazaj, za grozby na forum tez mozna dostac wyrok. Jebac przestepcow, niech zyje uczciwosc. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
kasienka: jesteśmy w Polsce więc proszę pisz po polsku. skoro wyrosłeś z tych krzyków to powiedz mi jedno proszę: co Ci dają te krzyki HDWP?
|
|
Temat do zamknięcia,tak jak autorka... ;)
|
|
jeżeli miałaś takie zdażenie to poinformój odpowiednie władze pod nr.997 waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Autor: kasienka16 (---.lom.netster.pl) Data: 12-10-07 11:06 grabos no leszczu mowisz o sobie hyba..ja wyroslem zkrzykow hwdp a hemp gru nieslucham bo to takie same leszcze jak ty tyle co tylko nawiną ze bucha palą a co psow to zeby ich niebylo to ja ciebie bym zajebal i widzisz bylo by lepiej bez psow kozak ty jestes akozakow nielubie No i widzisz jak szczekasz i sie spinasz? Oczywiście w sieci. W każdym poście,bez względu na temat spinasz poślady i urujesz. Tylko gimbus co w dupie był i gówno widział sie tak pucuje jak ty,a nie normalny koleś. Ogólnie to mam z ciebie beke. Nara.
|
|
Kasienka16 i jak z tą kawa co się mieliśmy się umówić?????????????????????? no czekam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
kawa tak na noc? to chyba niezbyt zdrowe? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Mam nowe tlumaczenie: (c)HWDP - Ch... w Dupe Przestepcom -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Głupi, głupi, a kto?..............?
|
|
...przestepca!
|
|
Brak odznaki, brak broni, dokumentacji czyli jednym słowem mogą cmoknąć mnie w dupe.
|
|
Ja osobiscie znam chlopaczka z Lomzy.. Wlasnie taki co krzyczal CHWDP. Kiedys jak inne chlopaczki(co tez pewnie tak krzycza) przystawili mu noz do brzucha i zabrali komore to mial na sobie bluze CHWDP. Przyjechala policja... od tego czasu nie nosi juz tej bluzy ;-) A policja nie jest juz taka zla. Sluchaj Kasienko.... Jak kiedys bedziesz miec dzieci i bedziesz sie o nie bal... to policja nie bedzie juz taka straszna.... Wierz mi. BTW: Witam wszystkich na forum - dawno mnie tu juz nie bylo ;-)
|
|
Krzyzak - z jakiej dzielni ten chlopak jest ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |