Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Angelo Mike |
Angelo Mike wystąpi 3 lipca w klubie ATOM !!! Co o tym sądzicie ?? Ja myślę, że w końcu coś zaczyna się dziać w naszej Łomży...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Angelo Mike |
mucha przestan pytac o glupoty... A jak juz zadajesz pytanie to zadaj je precyzyjnie o co ci chodzi. Bo nie wiem czy chodzi ci o Angelo jako czlowieka, czy jako muzyka, a moze co sadze o tym ze przyjezdza do lomzy itp...
|
|
Angelo Mike najwiekszy polski dj muzyki tanecznej, ma za soba wiele imprez (mayday pl) zostal takimi haslami okrzykniety w roznych czasopismach , radiostacjach i telewizjach. Muzyka jego to w szczegolnosci trance, progressive. Mysle ze czlowiek ktory gra w roznych krajach i roznych klubach nie przelamie sie i nie bedzie zmienial swojego stylu muzycznego w klubie ATOM. Jesli tak bedzie "klubowicze" z lomzy troche sie zdziwia ;) p.s. komercja, gwizdki, vixa tak trzymac "klubowicze" buahah Chillout people & respect for another
|
|
raver jak ci cos nie pasuje to nie pisz nic ...
|
|
co z tego ze wystapi jak tam same malolaci przychodza
|
|
Angelo moze jest i OK ale ATOM nie myśle, ze to fajny Club ... zresztą to cała łomża ...
|
|
Warte uwagi
|
|
A co póniej Anego Mike ? Są już jakieś plany na wakacje ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |