Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie bądź bierny, Rusz się!!! |
Idziesz ulicami naszego miasta i myślisz „ czegoś tu brakuje…” ? Jesteś osobą kreatywną i chcesz coś zmienić w swoim otoczeniu ? Masz pomysł na zorganizowanie jakiejś akcji, ale… nie wiesz od czego zacząć? Masz więcej niż 13 ale mniej niż 19 lat i chcesz nawiązać nowe znajomości ? Przyłącz się do naszych działań, uczestnicząc w : - spotkaniach Klubu Dyskusyjnego dla młodzieży , - tworzeniu strony internetowej, - redagowaniu gazetki, - organizowaniu ognisk, spotkań młodzieżowych. Kontakt do nas: Stowarzyszenie „Ruch Aktywnej Młodzieży” (w Łomży) AktywnaMlodziez@vp.pl Nie zwlekaj! Przyłącz się!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie bądź bierny, Rusz się!!! |
no i po co?? ___POLAK___TO___JA___
|
|
Po jajco, popieram właśnie takie inicjatywy, najlepiej siedzieć w domu przed komputerem i krytykować wszystko wokół, żałosne.
|
|
Jeśli popierasz, to zapraszam. :) Razem uda się nam zrobić o wiele więcej dla łomżyńskiej młodzieży.
|
|
eljot0 z miłą chęcią ale już dawno skończyłem 19 lat, ale trzymam kciuki za tego typu inicjatywy
|
|
Ale to nie znaczy, że nie możesz nam pomóc w działaniu. Grupa w wieku 13-19 lat jest grupą, która powinna działać. Rolą dorosłych jest, aby ostudzali nasz zapał ( czyt. czasami sprowadzali na Ziemię :) ) i służyli radą .
|
|
Nowa nazwa Młodzieży Wszechpolskiej ?? ha
|
|
|