Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co sie stalo z konrad.net? |
No wlasnie co sie stalo ze sklepem komputerowym konrad.net, przy TP?? Kupilme tam dysk i chcialem go zaraeklamowac....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co sie stalo z konrad.net? |
tez nie miales gdzie tego dysku kupic
|
|
Akurat wtedy mieli go najtaniej......
|
|
Konrad.net normalnie mowiac sie zlikwidowal, zamknol swoj sklep a serwis przejela firma Autornet znajdujaca sie na ulicy Dmowskiego (od Legionow), przyjmuje ona wszelkie serwisy. Pozdrawiam
|
|
Szkoda, że się zlikwidowali, bo ceny mieli bardzo dobre i obsługę na 5+... Pozdrawiam
|
|
Też uważam że Konrad.net był super. bardz dobre ceny i... fachowość Chłopaki. a może warto powrócić ?
|
|
Słuchaj kornad.net to jest firma zambrowska ... ja mieszkam w tym bloq co byl ten sklep i teraz mam najbliżej sim-techa :( a jak ci popsuje sie dysk to musisz jechac do zambrowa z dyskiem do firmy interneo chyba ;p LoRd.^oo7*
|
|
Kurde a ja u Nich kupiłem sprzęt i teraz się boję.
|
|
FIRMA KONRAD ISTNIEJE PROPONUJE POCZYTAC DOKLADNIE FAKTURE ZAKUPU WSZYSTKIE SERWISY GWARANCYJNE PROSZE ZGLASZAC NA UL.NOWOGRODZKA 194 LOMZA NIEZDZIWCIE SIE ZE TA FIRNA ZAJMOJE SIE INNYM CHARAKTEREM USLUG CZE ON
|
|
A reklamowal tam juz ktos cos? Bo mi padla plyta i w piatek sie tam wybieram.... Gdzie jest dokladnie ta Nowogrodzka 194 (chodzi mi o ten numer)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |