Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zagadka |
Zagadke mam hehe:D Facet z Facetem Moze Baba z Baba Nie Moze A facet z baba nie moze:P co to jest??? NAgroda DObra hehe Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zagadka |
bardzo ambitne brawa....
|
|
Sry zle napisane:P Facet z Facetem MOze Baba z Baba Nie MOze a Facet z Baba Moze:P Jesta:D Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
keep Zgaduj ZGaduLa:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
haha chyba wiem ale poczekam na inne odpowiedzi
|
|
mowiac prosciej co moze facet a baba nie?tak mi sie zdaje a dalej niepowiem
|
|
moze inna zagadka: 5 ludzi zamieszkuje 5 domów w 5 różnych kolorach. Wszyscy palą papierosy 5 różnych marek i piją 5 różnych napojów. Hodują zwierzęta 5 różnych gatunków. Pytanie : Kto hoduje rybki? - Anglik mieszka w czerwonym domu - Duńczyk pija herbatkę - Norweg zamieszkuje pierwszy dom - Palacz Rothmansów mieszka obok hodowcy kotów - Mieszkaniec żółtego domu pali Dunhille - Niemiec pali Marlboro - Mieszkaniec środkowego domu pija mleko - Palacz Rothmansów ma sąsiada, który pija wodę - Palacz Pall Malli hoduje ptaki - Szwed hoduje psy - Norweg mieszka obok niebieskiego domu - Hodowca koni mieszka obok żółtego domu - Palacz Philip Morris pija piwo - Zielony dom znajduje się po lewej stronie domu białego - W zielonym domu pija się kawę -------------------------- running with scissors
|
|
iść do burdelu
|
|
set bez sęsu zagadka , rybki hoduje ::W zielonym domu pija się kawę , i czy to ma sens?? ___POLAK___TO___JA___
|
|
1POLAK lol nie bardzoo to chodzilo, to bardziej zadanie niz zagadka, nie zrozumiales o co chodzi
|
|
rybki niemiec hoduje...
|
|
Pakero - pozbadz sie wszelkich emocji, uspokoj sie, bez tak wielkiego podniecenia - wroc z powrotem do klawiatury i napisz te swoja zagadke poprawnie.
|
|
ja chodowalem rybki kiedys ;d 'Still me Till they Kill me.. I love it when they fear me..'
|
|
fLoorek Florku Ze Zlotopolic to jest napisane poprawnie:)) DObrze przeczytaj:P Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
ja mam dalej rybki:) ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
yasiorr daj ze dwie:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
ja kiedyś miałem skalarki ale zdechły... były ładne
|
|
mi osobiście podobają się mieczyki, słyszałem że potrafią na tych swoich mieczach chodzić po ziemi
|
|
set: rozwiazalem te zagadke Einsteina juz jakis, spory czas temu, ale nie bede podawal odpowiedzi; kto chce, to rozwiaze, inni znajda odpowiedz na google. warto jednak spróbować Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
program Exell robi tą zagadkę w sekundę ;)
|
|
zna ktoś odpowiedź na to pytanie ??
|
|
Ja Znam ale nie powiem:)) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|