Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LOTTO |
co myślicie na temat lotto a może macie jakis system Marecki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LOTTO |
5 12 14 22 30 48
|
|
Mi to Lotto
|
|
ja to tylko na chybił trafił he zeby bylo ze to przypadek he :)
|
|
szansa na wygrana wynosi ok 1:14 000 000 myslisz ze jest na to system? :P Moja propozycja, postaw 14mln kuponow a napewno trafisz :D
|
|
to mi pomogliscie Marecki
|
|
Powiem zeby mi miliony sprzed nosa sprzatneli.
|
|
hmmm podobno są jakieś systemy :) wiecie , w tej chwili jestem w Wwie na stegnach(dolny mokotów) , w bloku na przeciwko którego znajduje sie kolektura w której koleś wygrał 20 milionów ;p żeby bylo jeszcze smiesznej ;p : moja sasiadka zna tego faceta i mowi ze on niemal codziennie przez kilka lat gral i gral w multi , az w koncu wygral ;p tak czy siak , bez szczescia nic nie ma ;p *************** Tu coś kiedyś napiszę :)
|
|
|
hybił trafił??to ja poproszę trafił :D
|
|
ystem: np. przez kilka lat obstawiać te same cyfry, w końcu się trafi:)
|
|
byłbym ostrożny. Słyszałem, że pieniądze szczęścia nie dają. Nie wiem, czy to prawda, ale jeden taki wygrał w lotka duże pieniądze. No i potem go okradli. Drugi zaś, który co prawda dorobił się pieniędzy dzięki ciężkiej pracy, to potem oślepł (w kopalni chyba robił czy jakoś tak). ![]() Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
stary żyd modlił się: -Panie Boże, jeżeli jesteś taki dobry i wszechmogący, to daj mi wygrać ! na to Bóg: -Icek, ty daj mi szansę - ty wykup kupon i zagraj !
|
|
to ile razy można trafiać w trójkę? Już od kilku miesięcy tłukę trójki, za to wykupuję kolejne kupony, znowu trójki i tak się bujam na tej karuzeli. a moje liczby? 11, 14, 37 ściemka wszystkim
|
|
kiernek - buhahaha, to bylo dodbre ;o))) "to ja moze podam wyniki....." ;o))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |