Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Medycyna naturalna zioła itp |
Hej Zwątpiłem całkowicie w usługi naszych niedokształconych leniwych lekarzy ! Szukam kogoś lub może jakiegoś sklepu apteki z fachową poradą jak leczyć się naturalnymi metodami, zioła itp. Ktoś może mi podpowiedzieć co nieco ? h
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Medycyna naturalna zioła itp |
kiedys gdzies tam w okolicach bawelny.. bodajze nowoprojektowana byla znachorko-zielarka ;D i jest fajnie
|
|
Na nowoprojektowanej jest odrazu po prawej stronie taki duży dom nie żadna zanchorko-zielarka tylko zielarz. Sam kożystałem z jego usług i mi pomógł.
|
|
A ja mogę Wam polecić leczenie homeopatyczne. Sam się tak leczę i naprawdę mi pomaga. Polega to nie na leczeniu skutków, tylko przyczyn. Polecam pana Jerzego Matheusa, przyjeżdża z Białegostoku. W Łomży jest we wtorki i środy. Wszystko o nim możecie znaleźć w googlach :) Pozdrawiam. PS: Ja osobiście jestem z niego bardzo zadowolony, ale żeby leczenie było skuteczne, to trzeba mocno wierzyć.
|
|
Czary mary, ogień, woda, trochę pary ...... :)
|
|
Leczenie homeopatyczne nie każdemu pomaga.
|
|
Właśnie mówię :) Pomagam tym, którzy są na to otwarci i w to wierzą...bo we wszystko co się robi trzeba wierzyć...
|
|
SOrki miało być "pomaga" :) :) bo to nie ja jestem tym homeopatą ;P
|
|
bylam na nowoprojektowanej...mi akurat nie pomogl :/ mialam gdzies jego wizytowke...on z zawodu jest weterynarzem...mowi samo za siebie hihi
|
|
Są homeopaci i "homeopaci". Gdybym nie był przekonany, że Matheus jest prawdziwym homeopatą to bym go nie polecał :) Nie wszystko na co mówi się "leczenie homeopatyczne" naprawdę nim jest. Niektórzy poprostu wciskają kit i zgarniają kasę. On taki nie jest :) ale jeżeli Was to zainteresowało to przekonajcie się sami :) ja nie namawiam tylko odpowiadam na posta ;D Pozdrawiam wszystkich :D
|
|
ja to tam sie ziolem lecze od dawna i poiwem ze czuje sie bardzo dobrze :) polecam :D
|
|
Jest takie kurpiowskie (chyba?) przysłowie : 'Kto pije zioła, patrzy do wądoła" Hmmmm... ;)))
|
|
Nie ma się z czego naśmiewać! Kiedyś, nie wiedząc o leku, że to homeopatyczny - zażyłem. Jestem bardzo wieeeeelkim sceptykiem w takich przypadkach. Nie wiedziałem jednak wtedy, że mam być znów anty-homeopatyczny i może to dlatego akurat bardzo ten lek mi pomógł. Skutek doprawdy był pozytywnie zaskakujący. A ten pomocny lek? No cóż, to był zwykły "Oscillocociinum" czy jakoś tak... Skutek rewelacyjny i do dziś powoduje mój szacunek dla tej gałęzi medycyny. A kupiłem lek w aptece na rogu Legionów i Sikorskiego, naprzeciwko PKS-u. H.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |