niedziela, 27 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy ktoś z 4lomza, mógłby wyjaśnić dlaczego skasował mój post ?

Napisałem: studentka szuka pokoju, niedrogiego mieszkania w Warszawie. Macie jakieś namiary, podpowiedzi ? Pomóżcie proszę.

Dlaczego taki post został skasowany ???

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy ktoś z 4lomza, mógłby wyjaśnić dlaczego skasował mój post ?

Podejrzewam, że chodziło o to iż, takie posty to raczej w ogłoszeniach na 4lomza trzeba pisać a nie na Forum.

przecież chodzi tu o pomoc. Wiele osób studiuje w Wawie. Autor liczy na życzliwość takich właśnie osób. Jak można dać takie ogłoszenie do działu ogłoszeń 4lomza, kiedy dotyczy ono lokalizacji w Warszawie??? Przecież nie ma ono żadnych oznak komercji !! Wszyscy piszemy na tych stronach: gdzie na kawę, gdzie na pizzę, gdzie do klubu, gdzie na dancing?? Czym różni się zapytanie: gdzie zamieszkać w Wawie?? Gdybym dał post typu: wynajmę stancję studentkom, tel: 000 000 000 to rozumiem, ale tu chodzi o rady życzliwych dla osoby, która nie zna Wawy, prosi o podpowiedź jak szukać, gdzie, etc.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Choć nie umiem Ci pomóc to przynajmniej sie zgadzam

a dla mnie jest to równoznaczne z ogłoszeniem: wynajmę pokój w Warszawie. a po dzwonić na tel jak można przecież na forum.

Co innego jakbyś się pytał w jakich cenach rozsądnie brać w Wawie, w jakiej dzielnicy, o standardy (woda, gaz itp) tam panujące

A jak się pytasz o namiary to mówię: dział ogłoszeń

Zgadzam się z tobą Peter. Również wiadomo, że jeśli wchodzisz na 4lomza to najpierw rzuca ci się w oko tytuł postu na forum a nie wchodzenie w ogłoszenia. Ale tam też daj ogłoszenie:)

Umiesz liczyć,licz na siebie,admin Twojego (posta badz ogloszenie:P) i tak wyjeb** :D . To co trzeba to wyrzuca ,a tego co nie - niewyrzuca , coż za Admin ;)

kiernek, a ile wg Ciebie osób z Warszawy czyta to forum, żeby traktować to jako ogłoszenie kierowane w celach komercyjnych do mieszkańców stolicy ?
Dlaczego nie są kasowane posty typu: jadę do Poznania w dniu xx xx xx, zabiorę 3 osoby ?? Jest ono skierowane wybitnie do mieszkańców naszego grodu. Mało tego autor zakłada sobie pewien zwrot kosztów podróży. Nie dajmy się zwariować, należy odróżnić post z prośbą o pomoc od zwykłego szwindlu i próby naciągania ustalonych reguł.

Pozdrowienia.

ADALL

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
różne
Jagody, Grzyby Kupuję. Łomża, ul. Łąkowa 13.
tel.
usługi
Wykopy ziemne koparkami. Piasek, pospółka, ziemia przesiana na ogródki (rabaty) + tłuczeń betonowy. Usługi naczepą niskopodwoziową i firanką. Rozbiórki koparkami.
tel. 604446462
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org