Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciekawe opisy na GG !!!! |
Wklejajcie tutaj ciekawe opisy na gg !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciekawe opisy na GG !!!! |
Ten jest fajny "Heniek kocha Januszka !"
|
|
HEheheheh dziki.... opis jak najbardziej poważny.... Janusz Pakier !!
|
|
Pasztety na Syberię! Pozdrawiam
|
|
Tylo w dżemie siła drzemie!
|
|
Te sa niezle: Idzie Irek przez polanę i wpier... sie w krowiane cala mordka uje... lezy w gów... po kolana Kiedy Irek przebiegnie Ci droge nie mow ze to pech dugon h... zlam mu noge zeby sku... zdechl.
|
|
oooooooooooo Idzie Irek przez miasto i piecze ciasto !!!!!!!!
|
|
1. Pijcie mleko - nie wysyłajcie krów na bezrobocie ! 2. Adin, dwa, tri, piat zapodajem techno rad 3. I tak was wszystkich spale ! - dziewczynka z zapałkami
|
|
zaginął pies - kontakt czterejpancerni@rudy.pl To ja Twoje sumienie - w ramach ćwiczeń poćwicz wyrzuty Szukam wrażeń - spadły mi gdzieś pod biurko Kryję krowy - kóz również nie wydam Tiger
|
|
Te się pojawiają u mnie: |
Idiotów nie sieją - sami ich wybieramy... Benzyna kosztuje 1,50zł - reszta to podatki... Każde społeczeństwo dzieli się na złodziei, policjantów i okradanych. Zmieniają się tylko proporcje. Jakubowska: **** dymająca władze. Pol & s-ka znasz li ten kraj ? "Gospodarka społeczna" a "gospodarka" - to jak "krzesło elektryczne" a "krzesło". Nie wierzę Środkom Masowego Przekonywania. Tylko głupcy wiedzą wszystko. ZUS - Zakład Utylizacji Szmalu TVP - Telewizja Przymusowa Swoim Ludziom Dogadzamy Podatek drogowy - na utrzymanie dziur w drogach -- Slaw
|
|
Re: Te się pojawiają u mnie: |
Z Jakubowską powyżej nie wyszło - w oryginale zamiast gwiazdek jest słowo określające bardzo popularną tylną część ciała. -- Slaw
|
|
Re: i jeszcze te dwa |
MILLER - Marny Intelektualnie Lider Lewicowej Ekipy Rozbójników "Żądamy interwencyjnego skupu programów komputerowych!". Programiści. -- Slaw
|
|
Dzięki za wszytskie wpisy TEMAT ZAMKNIĘTY !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |