Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POLICJA MA CB RADIA |
UWAGA NA MONDEO NA BSU Z DLUGA ANTENA CB, I NA RADIOWOZY DROGÓWKI TEŻ Z OWYMI ANTENAMI. TERAZ WIEDZĄ WSZYSTKO OD KIEROWCÓW TIRÓW 4lomza.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POLICJA MA CB RADIA |
no i co z tego. W końcu CB jest teraz bez żadnych zezwoleń. A co pogadać se w trasie nie można hehehe... Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
WIDZE WLASNIE JAK BARDZO JESTES INTELIGENTNY.... CHODZI O TO ZE BEDZIESZ INFORMOWAL GDZIE STOJA TO JUZ MASZ CIEPLUTKO JAK CIE ZATRZYMAJA :d 4lomza.pl
|
|
hahaha ... nie którzy ludzie nie wiedzą co piszą nawet . I co z tego że CB mają ? rolnik na polu też może mieć żeby się skontaktować z drugim ziomkiem na polu ;) a że policja ma i używa to już ich sprawa. Jak masz ciepło cipk3 to nie używaj CB i nie masz problemu .
|
|
NIE UZYWAM CB :) UZYWAM SKANERA ZEBY PSOW SLUCHAC......NAWET JAK WKURZYSZ KOGOS KTO MA CB I BEDZIE ZLOSLIWY TO PODA TWOJE BLACHY NA 19-TCE A ZA PARE KM BEDZIESZ SIEDZIAL NA PLASTIKOWEJ LAWECZCE W POLONEZIE I BEDA CIE ROZLICZAC 4lomza.pl
|
|
ale dyskusja na poziomie......... nie ma co ! Ja słyszałem, że mają też internet. I teraz będą wiedzieli, że scanning505 ostrzegł kierowców tirów przed podstępną policją wyposażoną w CB radio. No, nie zazdroszczę Ci. Albo długi wyrok albo przynajmniej szmatą od matki po gębie. ADALL
|
|
chyba zartujesz :D Zamontowali CB, zeby pewnie falszywe info puszczac w eter :D np. stoja sobie na ograniczeniu do 60km/h i wolaja "na xxx czysto" i juz maja paru ;) Z tym podawaniem blach to nie beda mieli podstaw, zeby kogokolwiek ukarac. Chyba, ze jakis policjant z drugiej radiolki im to nada ;)
|
|
ale wy jestescie madrzy...z cb czy bez jak zrobicie cos zle to i tak bedziecie "siedziec" co bedzie informowal...gdzie stoja... a skad ktos wie, ze to ta osoba mowi...nie tylko jedna osoba ma cb w lomzy ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
scanning505 głupi jesteś jak but. To ty lepiej nic nie rób bo za wszystko ciebie zamkną. i uważaj bo na tela założą ci podsłuch jeszcze i wtedy nawet przez telefon będziesz gadał rozmówcy "uważaj ROZMOWA KONTRLOWANA" lol Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
ale to macie odkrycie juz oddawna to wiadomo ze policja ma cb
|
|
ja pierdziele naprawde ? a ja raz na cb to powiedzialem cyt. sam siebie"motyla noga" jak "myslisz"-taki "dżołk" ile bede musial odsiedziec? ale masz fazy
|
|
Życie na podsłuchu normalnie :D
|
|
Jedna drobna prośba do kolegi scanning505: nie pisz dużymi literami!!! tu się nie krzyczy.
|
|
No radia maja, ale jak sie posyla 73 dla Niebieskiej Astry kombi z bialymi drzwiami - to juz nie odwzajemnia przyjazni na drodze ... a tyle sie mowi o kulturalnej #19 :). A z drugiej strony przez CB predzej sie dowiedza o pozycji swoich kolegow po fachu niz od dyzurnego - wiec mozna to podciagnac pod ulatwienie i usprawnienei sobie pracy :), czyli wieksza efektywnosc <R>...
|
|
Efektywność ? A co to takiego ? Tego jeszcze nie grali, ani nasza policja, ani tym bardziej straż miejska nie ma zielonego pojęcia, co to jest efektywność. Dzisiaj dobry przykład o którym pisano na 4lomza był w Interwencji ... Pan ze straży miejskiej zatkał się i nie wiedział co powiedzieć ... Czemu? Bo nie miał racji ... ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
"Autor: scanning505 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 30-08-07 14:09 WIDZE WLASNIE JAK BARDZO JESTES INTELIGENTNY.... CHODZI O TO ZE BEDZIESZ INFORMOWAL GDZIE STOJA TO JUZ MASZ CIEPLUTKO JAK CIE ZATRZYMAJA :d 4lomza.pl " U ciebie w rodzinie kradna i oszukuja od dawna czy to teraz tak sie nauczyles? Bardzo dobrze. Za ostrzeganie przed policja powinno sie skazywac na 2 lata. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Mój kumpel, były już glina zawsze miał w radiowozie cb, a było to jakieś 7 lat temu. Tylko co z tego?
|
|
"Za ostrzeganie przed policja powinno sie skazywac na 2 lata" za to że kolega cię ostrzegł powinieneś wódke jeszcze postawić. Ale jak widać te forum jest pełne konfidentów, frajerów, informatorów policyjnych. Panie lossac widząc po twoim piśmie że jakbyś mógł to twoja matka by siedziała przez ciebie w kryminale bo oszukała kasjerkę na 5zł a ty się o tym dowiedziałeś. Rozmowy w takich tematach zakładajcie sobie na jakiś forach policyjnych, które podawał mieczkoś997. Tam bedziecie mieli luźną rozmowe bo tutaj taki temat jest kolejnym do usunięcia. Krew człowieka zalewa jak widać co piszą dorośli ludzie.
|
|
z tym się zgadzam
|
|
Czy z CB czy bez to tak sie zapier.... Ja tam się bardziej martwie ze maja duze silniki w radiowozach. A z dugiej strony jak maja juz te CB to można im powiedzieć co sie mysli skoro cię słyszą
|
|
papkarol w domu Twoim chyba znowu Napoleon uciekł ??? 4lomza.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |