Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szkoły Policealne |
Witam Chciałem poznać waszą opinię na temat szkół Policealnych.Jakie proponujecie,no i oczywiście co taka szkoła proponuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szkoły Policealne |
zak moj chlop tam idzie;p i jest fajnie
|
|
Żak to zlewka... watpie zebys cos po tym mial. szkola w lomzy jest dopiero od roku i jak narazie kazdy tam robi co chce. proponuje medyk za darma i chociaz czegos naucza:) szkola ma renome w calej polsce i chetnie zatrudniaja po tamtejszej np farmacji czy po ratownictwie medycznym. jest jeszcze farmacja platna ale tam nie ucza wiec ida tam dzieci aptekarzy ktore maja gdzie sie pozniej zaczepic:) pozdrawiam;) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
A ja polecam szkołę w Not sam uczęszczałem tam i jest zadowolony .
|
|
A ja skończyłam farmację w Medyku i jestem bardzo zadowolona.To prawda po prywatnej farmacji(czyli po STOPCE)nie bardza chcą zatrudniać pracodawcy.Pierwsze ich pytanie jest : do jakiej szkoły Pani uczęszczała?Do dziennej czy do zaocznej?Jeśli odpowiedz,ze do dziennej-pracę amsz z miejsca.Polecam MEDYK w Łomży,a kierunek FARMACJA.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |