poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
autko

czy ktos ma namiary na kogos kto chce sprzedac male tanie kobiece autko?? propozycje z cena na forum lub gg 4712020 prosze;p

i jest fajnie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: autko

tanie tzn ?

2 tys :)

i jest fajnie

hymmmm :woot: moj ojciec chce sprzedac cinqecento

keep?? za ile?? w gazie?? ktory rocznik?? kolor?

i jest fajnie

za 2 tys. jeszcze chcesz przebierać? :DDDD

---------------------------------------------------------------------------------------------------

:)

i jest fajnie

SaneOne dobrze powiedziane. Za taką cenę to się bierze co jest. Najlepsze - "w gazie ????" :):):)

;(

i jest fajnie

A ja Cię pocieszę madziusmadzius :)

Za dwa tysiące można, a nawet trzeba przebierać i szukać najlepszej okazji, by nie trafić na złom. Chodzi o to, że kogoś kto kupuje auto za kilkadziesiąt tysięcy stać "w razie czego" na remont, natomiast ktoś kto zbiera kasę i ledwo mu wystarcza na 2000 (bez urazy) to na remonty kasy mieć nie będzie.

Może ktoś z forumowiczów ma taki samochodzik w dobrym stanie, mało używany...
Ja ze swej strony obiecuję dać znać jak coś znajdę (bo dla siebie też taki wóz poszukuję).

:)

yhyy za 2 tyś :|
uzbieraj jeszcze troszke pieniążków.

Hehe Łada,polonez itp :)
Ewentualnie Tico :)

Nic w miarę normalnego za te pieniądze nie da się kupić. Lepiej wziąć trochę kredytu , lub dozbierać i wtedy się zastanawiać. Przed kupnem należy poczytać opinie użytkowników na http://www.autocentrum.pl/ .

Kobiety nie można zmienić. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia.

toc pewnie ze sie da cos normalnego za tą kase kupic cieniaka 900 spokojnie mozna za mniejsze piniądze wyrwac golfa 2 poszukaj jakiegos kup gazetkie okazja tam jest pełno takich :)

no te z okazji są najlepsze szczególnie od starszego pana w kapeluszu buahahaha

madziusmadzius czerwony :) rocznik hmmm chyba ma 12 lat :p i nie na gazie :)

no to jeszcze 3 tys na sekwe i bedzie gaz:D

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

o kredycie nie moge na razie myslec bo ide na studia i tam mi sie kasa przyda, chetnie bym se kupila golfa 2 albo fiata cc..

i jest fajnie

To jak idziesz na studia to po co Ci ten samochód ??

ADALL

ADALL a po co jest samochód :)?? Do poruszania się chyba no nie?

Adall bo moze nie wiesz ale istanieje mozliwosc studiowania na uczelni nie tylko w swoim miejscu zamieszkania ale np w olecku;p

i jest fajnie

madziusmadzius: orientuję się trochę, że oprócz Łomży inne miasta także posiadają wyższe uczelnie. Tylko musisz zrozumieć pewne fakty. Jesteś kobietą więc nie interesujesz się zapewne mechaniką samochodową i wątpię abyś coś potrafiła w samochodzie naprawić osobiście. Częste wyjazdy w długą podróż autem za 2.000 zł mogą się skończyć przykrymi niespodziankami w postaci nieoczekiwanej awarii w trasie (a właściwie zupełnie przewidywalnymi). Koszt lawety i ściagania auta do jakiegoś zakładu łącznie z jego naprawą szybko przekroczą koszty zakupu. Nie zadałem tego pytanie "ot tak sobie".
Maarcin retorycznie pyta - cyt: "ADALL a po co jest samochód :)?? Do poruszania się chyba no nie?
Odpowiem na to pytanie. Samochód za 2.000 zł służy najczęściej do licznych napraw oraz jako baza części zamiennych do innych, jeżdżących aut tej samej marki. Dlatego też madziusmadzius, jeżeli masz kolegów w Łomży, którzy Ci poradzą, pomogą przy naprawach to jak najbardziej podróżuj po mieście swoim autkiem. Odradzam jednak dalekie wyprawy (także z uwagi na Twoje bezpieczeństwo).
Pozdrowienia.

ADALL

Adall ale co ja mam zrobic?? nie mam czym dojezdzac do szkoly a wiecej niz 2 tys nie mam na auto.. z buta chodzic??

i jest fajnie

Właśnie po to kursują autobusy.

jestes madry to znajdz mi autobus zebym dojechala na 8 rano do szkoly.. uwierz chodza tylko 2 pks z lomzy..

i jest fajnie

Chcesz tam studiować zaocznie ?

ADALL

chcem:)

i jest fajnie

Wyjazdy w sumie okresowe. Ale cena także "zaporowa". Po sezonie wakacyjnym może trafi się jakaś okazja. Powodzenia.

ADALL

mój znajomy ma opla corse 1.2 z gazem do sprzedania, chcesz namiar ?

a nie lepiej za tą kwotę dobry rower kupić?

twistermax chce namiary i orientacyjna cene

i jest fajnie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org