Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie kupić rolki w Łomży |
Witam, Chcę kupić sobie rolki, chciałabym prosić Was o radę, gdzie najlepiej je kupić w Łomży.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie kupić rolki w Łomży |
w sklepie sportowymciemnooka_k napisał(a):
|
|
sory* w sklepie sportowym
|
|
Chodzi mi raczej o wskazanie konkretnego sklepu, a nie ogólniki. To, że kupuje się je w sklepie sportowym, to żadna nowina.
|
|
na bernatowicza, ktos ostatnio pisal, ze w eskapadzie oszukuja :P
|
|
ja mam rolki kauczukowe do sprzedania, nowe, raz uzywane, rozmiar 37-42. jak jestes zainteresowana to pisz:)
|
|
na Bernatowicza ;) Bardzoo polecam ,chyba jedyny sklep sportowy w Łomzy gdzie można wsio znaleść :) pozdro
|
|
W sklepie sportowym na Bernatowicza mają sporyy wybór i przystępne ceny Doładowanie POP orange GO i inne 0 503 06 66 88 gadu gadu 222 94 95 telekarty@o2.pl
|
|
A ja się ciemnookiej nie dziwię sam miałem zadać takie pytanie. Od kilku dni szukam rolek i nic. Na bernatowicza 5-6 par w eskapadzie nie więcej i oczywiście kłopoty z rozmiarami. Chyba czeka nas wycieczka do śledziowa może tam jest w czym wybierać bo w tej wsi nic nie ma. AZAZEL
|
|
Autor: x.y.z (---.bsk.vectranet.pl) Data: 26-08-07 19:39 ja mam rolki kauczukowe do sprzedania, nowe, raz uzywane, rozmiar 37-42. jak jestes zainteresowana to pisz:) hehe... to w końcu nowe,czy używane?
|
|
Nowe w sensie takim ze ze sklepu i tylko raz zakladane:) okazaly sie za duze i chce je sprzedac:P jak ktos chce to zdjecia moge wyslac na maila.
|
|
Ciekawe czy nie cofane :) hehe , apropo żeby nie było offtopica Łomża nieduże miasto warto czasem się przejść :P
|
|
Też mam roleczki do sprzedania. Używane, w bardzo dobrym stanie, jeszcze na gwarancji, ale nie będzie potrzebna nawet, bo są chyba niezniszczalne ;o)
|
|
Zapomniałam dodać; rozmiar 38,5 ;o)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |