Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
No i oto mamy nowego łomżaninunina |
Witajcie szanowni forumowicze. Miło mi że mogę obwieścić wam radosną nowinę otóż dnia dzisiejszego Anno Domini 2004, przyszedł na świat (choć trochę daleko NY) młody obywatel Łomży syn "Zbyszka z Bogda... upss z Nowogrodu" zacnego imć Karwowskiego Zbigniewa. Dla ułatwienia dodam, że posiadłości jego w Nowogrodzie leżą i nie tylko. Mały Karwowski ma UWAGA!!! 4,565 kg i przyszedł na świat drogami natury. Rodzicielka czuje się świetnie i jest dumna,(tu całuski) tylko ma taki sobie widok z okna (jakiś Manhattan czy coś, 9 piętro szpitala tamże) no cóż po narodzinach Małego Górniaka widok na bloki jest chyba lepszy Cha cha cha. Gratulacje Zbyszku trzymaj tak dalej a ŁKS może będzie miał dobry narybek i będzie wygrywał. Panie trenerze proponuję zaangażować już dziś. To tyle ja, narazie spadam wszystkich pozdrawiam. I życzę Małemy (powiem w wielkiej tajemnicy chyba ADASIOWI) wszystkiego naj. To mówiłem ja Sidorowski a teraz zaśpiewam bo tydzień temu nie śpiewałem byłem chory Mam zwolnienie: Łubu dubu, łubu dubu niech nam żyje członek naszego klubu Niech żyje nam. To tyle kto chce niech wierzy kto nie to nie. Jacek Sawicki (Polska)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |