Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Od soboty rusza EXITnight w jedwabnym |
W tym klubie ma być co sobotę taka muza jak w energe 2000 czy manieczki myślę że brakowało nam w okolicy takiego klimatu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Od soboty rusza EXITnight w jedwabnym |
łał super, przyjeddziemy ze znajomymi autobusem. Ps. Są tam w tym Jedwabnem jakieś parkngi ? a może ma ktoś wolną stodołę?
|
|
o parking sie nie masz co martwic i darmowe autobusy z łomży też mają być
|
|
No to juz tamte strony do jeziorka na milano jezdzic niebeda tylko w tym exit night bedo sie bawic. pod taka sama nazwa na greenponcie w NY jest klub. Moze to ma ze soba jakies powiazania??? Duzo z tamtych stron mieszka na greenponcie tzw. turystow zarobkowych.
|
|
- "ma być co sobotę taka muza jak w energe 2000 czy manieczki" a co to za plus klubu? wszędzie może być taka muza - "ma być co sobotę taka muza jak w energe 2000 czy manieczki" a skąd możesz wiedzieć jaki jest tam klimat skoro jeszcze nie ma tej dyski? mam pytania: 1. Czy będzie tam klimatyzacja? Ew. jakaś wentylacja wyciągająca ciepłe powietrze 2. Czy wpuszczane będą TYLKO osoby powyżej 18 roku życia (jak np. w Yam Caffe gdzie gówniarstwo nie wejdzie) 3. Czy sala jest wygłuszona tak samo jak energe 2000 czy manieczki? 4. Czy ochrona to jakaś profesjonalna firma ochroniarska czy tylko Pan Adaś z Panem Stasiem i Józkiem? 5. Jakiś dokładny monitoring klubu? Jak jakiś dres się spije, ja przyjadę i niechcący się spojrzę na niego to mnie może pobić... a chciałbym mieć jakieś dowody na rozprawie sądowej. 6. Czy będą lampy UV bo jeśli tak to marnej klasy ten klub ;)
|
|
do postu wyżej: "myślę że brakowało nam w okolicy takiego klimat" - a skąd możesz wiedzieć jaki jest tam klimat skoro jeszcze nie ma tej dyski? dlaczego nie ma możliwości edycji ... wrrrr
|
|
bez obrazy ale dlaczego sie czepiacie. w lomzy nie ma za bardzo gdzie wyjsc wiec trzeba probowac czegos nowego chocby w jedwabnego. "1. Czy będzie tam klimatyzacja? Ew. jakaś wentylacja wyciągająca ciepłe powietrze 2. Czy wpuszczane będą TYLKO osoby powyżej 18 roku życia (jak np. w Yam Caffe gdzie gówniarstwo nie wejdzie) 3. Czy sala jest wygłuszona tak samo jak energe 2000 czy manieczki? 4. Czy ochrona to jakaś profesjonalna firma ochroniarska czy tylko Pan Adaś z Panem Stasiem i Józkiem? 5. Jakiś dokładny monitoring klubu? Jak jakiś dres się spije, ja przyjadę i niechcący się spojrzę na niego to mnie może pobić... a chciałbym mieć jakieś dowody na rozprawie sądowej. 6. Czy będą lampy UV bo jeśli tak to marnej klasy ten klub ;)" najlepiej pojedz tam i sam ocenisz bo skad niby ktos ma wiedziec co tam bedzie a czego nie? wedlug mnie to dobrze bo cos sie dzieje ktos probuje cos zrobic po co od razu szykanowac??pozdrawiam ...nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem...
|
|
Autor wyraźnie zareklamował klub i jest to typowa Reklama na forum człowieka który mało postów napisał
|
|
Wszystko ładnie pięknie tylko jak można słuchać techna ? :| Przecież to jest bez sensu :| To samo se można na e-jayu zrobic i tez niewiadomo o co w tym chodzi a każdy się zachwyca komputerową muzyką....
|
|
ku... prostaki! (sorry, ale nie umiem większości forumowiczów inaczej określić) Jakiego 'techna'? Macie w ogólę pojęcie o czym Wy piszecie?! Do książek buraki! pis998
|
|
wtechnić chcą całą Polskę!
|
|
Stechnowac wszystkich!
|
|
WIOCHA ! ! !
|
|
tommeknet: dlaczego nie ma możliwości edycji ... wrrrr bo to forum jest wsrane ;)
|
|
cieszę się że będzie coś nowego:) Karina
|
|
a kogo to....? kolejna dreptanica polaczona z chamskimi wstrzasami:(
|
|
haha, w Yamie nie ma gowniarzy :d to dobre
|
|
to nie chodzi o to. Bo my ze znajomymi wszędzie dobrze się bawimy. zawsze rozkęcamy imprezy. Także dla odmiany zawsze coś nowego :) A jak wiecie że to zależy od ludzi jak będzie. Jeżeli fajne towarzystwo będzie górować to napewno zyska popularność ta dyskoteka szybko!!!! Karina
|
|
tez uwazam ze forum jest wsrane i wkulcone :P wsrawqlce ;) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
popieram ciebie YAMA to spęd małolatek które chcą wyrwać kolesia z kasą oczywiście nie wszystkie one takie są ale by najmiej połowa
|
|
techno.... buch cha cha. Pomyśl trochę jeden z drugim fanie weselnych brzmień zanim coś napiszesz. mój świat - moja muzyka
|
|
Yama : kupa blądynek w spódniczkach jak wachlarzyki, w złotych szpileczkach, w złotych paseczkach i ze złotymi torebeczkami, które tylko czekają na ,, kozaków " jeżdżących BMW .
|
|
Co wy gadacie za głupoty, że to nowy klub tem w Yedwabnem? he Pamiętam otwarty o on był już bodajże pod koniec kwietnia :) Raczej mało osób z Łomży wiedziało bo i chyba reklamy takiej nie było ...
|
|
alw szczekanie normalnie jak japonce wsrywacie sie w kazdy temat, nie lepiej wskoczyc na piwo i coś wpić sobie dobrego?
|
|
nie ma jak to wpatrzeć się w gwiazdy w dobrze wdobranym towarzystwie. Można się wtedy nieźle wśmiać tak że aż brzuch wboli jak człowiek coś wsrał :)
|
|
techno to muzyka w ogóle? ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
jak tak się uprzeć to nie. techno to nie muzyka a gatunek muzyki
|
|
SaneOne chodziło o to czy techno wogóle ma coś w związku z muzyką.. SaneOne pokaż jakiś link do muzyki którą uważach za techno :)
|
|
http://youtube.com/watch?v=X_9LsStsHZw ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
ok
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |