Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tatuaż |
Witam, czy orientuje sie ktos z was, gdzie moge przerobic tatuaz? I ile to by kosztowalo? Dodam,ze jest on na reku i ma wielkosc 0,5cm/10cm, jest to napis,ktory chcialabym zastapic jakims wzorkiem, chodzi mi bardziej o kogos kto potrafi sie tym zajmowac profesjonalnie, bo w salonie to chyba sporo by mnie to wynioslo, chyba,ze ktos sie orientuje jakie sa stwaki w tym salonie na Dlugiej?Z gory dziekuje za pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tatuaż |
to zostaje ci tylko chojnos albo grejdus ale ich ciezko zlapac :(
|
|
albo blumek :)
|
|
blumka juz nie ma w lomzy i szybko nie bedzie:(
|
|
polecam hudego z pieknej ale nie mam numeru popytaj na rewirach o niego
|
|
Witam, wiem kto przerabia. Jarkac nawet tanio by to zrobil. Tylko uwazaj bo to troche nerwowy typ. Raz widzialem jak wkopywal 2 typow pod lawke pod labiryntem. Niestety kontaktu nie mam ale czesto jest w labiryncie zapytaj kelnerki napewno go znaja.
|
|
A tak na serio to nie moze Ci przerobic jej ten kto ja robil? Chyba sam(-a) jej nie robiles(-as)?
|
|
A po cóż tak się szpecić ?!. No chyba że ktoś chce głupio wyglądać to wtedy tak.... ________ Malachit
|
|
Jaq przerabiam tatuaże, umiem to robic. Nie bede podawał GG ani komorki. Jak Cie to zainteresowało zajrzyj na sybirakow. Tam popytaj sie u kogo mozna przerobic tatuaz to na pewno podadza Ci adres.
|
|
Najpierw przerobi z "Józka" na "Franka", potem z "Franka" na "Wicka" i koniec końców kończyna dziewczynie odpadnie! A te chłopy i tak nie są warte takiego poświęcenia! ;)
|
|
Hehe, nie no z tym sybirakow to zart byl :P To ja marcin :P Nudzilem sie i pisalem takie glupotki :D
|
|
najlepszy tatuaż robi się na mózgu, a jak ktoś ma mózg na ręku, trudno są różne dewiacje. ściemka wszystkim
|
|
no nie gadaj... LOL
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |