wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kogo szukaja?

kogo tak szukaja?? wczoraj jak jechałam taxówka do domu z dyskoteki to zatrzymał nas radiowóz policyjny i pytał mnie o nazwisko, a moich kolegów którzy szli pieszo pytali czy nie widzieli dziewczyny 23 letniej. jeździło 5 lodów na kogucie. dziś przedchwilą 5 radiowozów jechało w kierunku Piątnicy na sygnale. co się dzieję? wie ktoś coś?

Domina

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kogo szukaja?

mecz jest dlatego jechalo 5 radiowozów przedchwilą :P a o dziewczynie nie wiem nic

Zapewne dzisiaj jest mecz ŁKS Łomża z GKS Katowice i dlatego jechało dzisaiaj tyle aradiowozów w stronę Piątnicy :) Nic się nie dzieje....no chyba, że już kibice GKS dojechali i wtedy może i się coś dzieje :)

:::...Myślę więc jestem - rzekł....i zniknął...:::

a fakt ;) zapomniałam o meczu. a jeśli chodzi o dziewczynę to już wiem co i jak: "jest podejrzana o udział w zorganizowanej grupie przestępczej, zajmującej się handlem narkotyków." mieszkanka b-stoku i ma lat 20 a nie jak pisalam wczesniej 23 :)

Domina

Oszołomy za Konarzycami się leli z perwencją na ulicy

Miejscowi sie młucili ?

Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.

A Wy powinniście mieć słowniki ortograficzne pod poduszką....

...po prostu źle się czyta takie dziwadła.

________
Malachit

Domina czyzby tata ci takich rewelacji naopowiadal ??

Domina a Ty pewnie jechalas z zakreconym taksiarzem, ktory sie wystraszyl radiowozu na sygnalach:)

FIN wyobraź sobie, że jest taka strona Google.pl i czasem można znaleźć to czego się szuka, podam Ci gotowy link żebyś się nie pogubił http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070729/AKTUALNOSCI/70729004/0/FRONTPAGE

@ZłOmEk@ dokładnie tak - był zakręcony!

Domina...a Ty jechalas czerwona taksowka?chyba to byl opel...

nie pamiętam... możliwe, że czerwoną. ale gość był jakiś zjechany nie zauważył nawet, że policja za nim jedzie dopóki sie nie zrównali na dwupasmówce...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org