Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kogo szukaja? |
kogo tak szukaja?? wczoraj jak jechałam taxówka do domu z dyskoteki to zatrzymał nas radiowóz policyjny i pytał mnie o nazwisko, a moich kolegów którzy szli pieszo pytali czy nie widzieli dziewczyny 23 letniej. jeździło 5 lodów na kogucie. dziś przedchwilą 5 radiowozów jechało w kierunku Piątnicy na sygnale. co się dzieję? wie ktoś coś? Domina
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kogo szukaja? |
mecz jest dlatego jechalo 5 radiowozów przedchwilą :P a o dziewczynie nie wiem nic
|
|
Zapewne dzisiaj jest mecz ŁKS Łomża z GKS Katowice i dlatego jechało dzisaiaj tyle aradiowozów w stronę Piątnicy :) Nic się nie dzieje....no chyba, że już kibice GKS dojechali i wtedy może i się coś dzieje :) :::...Myślę więc jestem - rzekł....i zniknął...:::
|
|
a fakt ;) zapomniałam o meczu. a jeśli chodzi o dziewczynę to już wiem co i jak: "jest podejrzana o udział w zorganizowanej grupie przestępczej, zajmującej się handlem narkotyków." mieszkanka b-stoku i ma lat 20 a nie jak pisalam wczesniej 23 :) Domina
|
|
Oszołomy za Konarzycami się leli z perwencją na ulicy
|
|
Miejscowi sie młucili ? Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
A Wy powinniście mieć słowniki ortograficzne pod poduszką.... ...po prostu źle się czyta takie dziwadła. ![]() ________ Malachit
|
|
Domina czyzby tata ci takich rewelacji naopowiadal ??
|
|
Domina a Ty pewnie jechalas z zakreconym taksiarzem, ktory sie wystraszyl radiowozu na sygnalach:)
|
|
FIN wyobraź sobie, że jest taka strona Google.pl i czasem można znaleźć to czego się szuka, podam Ci gotowy link żebyś się nie pogubił http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070729/AKTUALNOSCI/70729004/0/FRONTPAGE @ZłOmEk@ dokładnie tak - był zakręcony!
|
|
Domina...a Ty jechalas czerwona taksowka?chyba to byl opel...
|
|
nie pamiętam... możliwe, że czerwoną. ale gość był jakiś zjechany nie zauważył nawet, że policja za nim jedzie dopóki sie nie zrównali na dwupasmówce...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |