niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Komorowski debatuje!

A pytanie mam w jakim celu zostało to wogóle stworzone? Tak żeby sie tylko zarejestrować i już ? a nie możecie zrobić jakiegoś ładnego foruma w PHPie ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Komorowski debatuje!

w Wys Maz 8 lipca byl Stachursky i M. Rodowicz:) czemu np. Rodowicz jeszcze nigdy w Łomży nie zaśpiewała?

Nie wierzę że wzięłaby więcej niż Wilki za występ. Wilki może i są na czasie z piosenkami, ale Rodowicz to jest wg. mnie "ktoś" wielki w muzyce polskiej.

troche % i w glowkach siemiesza haha dziewczyne znam byla kiedys ze mna na koloniach :D wydawala sie normalna ale cóż ...

A co to jest Mega Dance , to jakiś folk?

dokładnie kitek - popieram

rudy błazen z druhem

W ogłoszeniach napisane że od 10 do 12ego ma nie być. Myślę, że w takiej sytuacji 13ego tzn dziś w nocy powinni puścić. No chyba że chcą się narazić mieszkańcom za dezinformację;)

najlepsze w Lomzy jest 5

rudy błazen z druhem

a byl temat o braku admina :/ urzad skarbowy wiesz ze to swiadczy twoim poziomie inteligencji i o twoim nastawieniu do swiata :/

jak by wprowadzili w lomzy selekcje he to by kluby byly puste bo nikt nie spelnial by norm :p

nie wystarczy miec koszulki w paski <hahaha>

Chętnie przygarnę 2-4 miesięcznego szczeniaka (kundelka) najlepiej suczkę!

Proszę o kontakt:
GG : 10019824
Lub e-mail : diabelna@o2.pl

kur** czlowieku twoje wypowiedzi na forum sa zenujace =/ wypisujesz glupoty, obrazasz ludzi, kto ktos szuka porady zakaldajac temat na forum ty go wyszydzasz, wysmiewasz i traktujesz jak 2 kategorie =/ a to czy nie chce czytac to chyba moja sprawa ... a to czy Ty piszesz takie posty no to sorry ale zal du*e sciska ...

To wycieczki turystyczne do McDonalda. Przeciez w Kolnie i Zambrowie nie maja tego miejsca kultu spotkan podresowanych maluchow i polonezow.

Ja mam BLM bo musialem zarejestreowac samochod na osoba z poza Lomzy, a sam mieszkam w lomzy. Wic nie wszyscy BLM sa najgorsi.

mi tam dupy nic nie sciska. he
a teraz pokaz mi w ktorym momencie :obrazam ludzi, wyśmiewam etc,

no a co do glupot to sie zgodzę he a co tu wiecej można pisać jak nie glupoty

chamstwo podstawą dobrej zabawy :D

anna25 bede komentował co chcę i kiedy chcę.

Halllo .... ludzie !! JA mam autko na blachach BKL bo tam mam 60% znizki na ubezpieczenie :P ... ale jestem z lomzy i urodzilem sie tu! samochod tez jest w 100% lomzynski ( no moze oprocz tych blach :D ) ...

P.S.
Nie stoje pod statkiem bo nie mam dresow i nigdy nie kupie :D ... do maca jezdze ale tylko po zarcie!

Pozdro

Blachy swoją drogą, ale jak czasem widzę, jak ludzie jeżdżą to krew mnie zalewa. Nie ma znaczenia, czy BLM czy BKL czy inne cuda. Choć nie powiem zdaża się i to często, że właśnie kierowcy z takimi blachami są najgorsi na drodze.

Co lepsze, mam kumpla, który mieszka na wsi i ma BLM, ale na co dzień jest w Łomży, bo pracuje non stop, jeździ dobrze, wręcz bardzo dobrze, a sam potrafi sadzić na takich BLMów :D Zawsze mu przypominam o jego blachach :D

fistaszek twa inteligencja pływa na dnie brodzika....jednagże starasz się wydobyć coś skrupulatnego aby kogos tu zranić swoimi nędznym hasełkami. Myslisz chodź widzę że Ci to cieżko idzie ;/;/;/

Ptysiek się uczył w ......im LO a ty odbij w swoją stronę.

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

Pokaż ich stronę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org