Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komorowski debatuje! |
A pytanie mam w jakim celu zostało to wogóle stworzone? Tak żeby sie tylko zarejestrować i już ? a nie możecie zrobić jakiegoś ładnego foruma w PHPie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komorowski debatuje! |
w Wys Maz 8 lipca byl Stachursky i M. Rodowicz:) czemu np. Rodowicz jeszcze nigdy w Łomży nie zaśpiewała?
|
|
Nie wierzę że wzięłaby więcej niż Wilki za występ. Wilki może i są na czasie z piosenkami, ale Rodowicz to jest wg. mnie "ktoś" wielki w muzyce polskiej.
|
|
troche % i w glowkach siemiesza haha dziewczyne znam byla kiedys ze mna na koloniach :D wydawala sie normalna ale cóż ...
|
|
A co to jest Mega Dance , to jakiś folk?
|
|
dokładnie kitek - popieram rudy błazen z druhem
|
|
W ogłoszeniach napisane że od 10 do 12ego ma nie być. Myślę, że w takiej sytuacji 13ego tzn dziś w nocy powinni puścić. No chyba że chcą się narazić mieszkańcom za dezinformację;)
|
|
najlepsze w Lomzy jest 5 rudy błazen z druhem
|
|
a byl temat o braku admina :/ urzad skarbowy wiesz ze to swiadczy twoim poziomie inteligencji i o twoim nastawieniu do swiata :/
|
|
jak by wprowadzili w lomzy selekcje he to by kluby byly puste bo nikt nie spelnial by norm :p nie wystarczy miec koszulki w paski <hahaha>
|
|
Chętnie przygarnę 2-4 miesięcznego szczeniaka (kundelka) najlepiej suczkę! Proszę o kontakt: GG : 10019824 Lub e-mail : diabelna@o2.pl
|
|
kur** czlowieku twoje wypowiedzi na forum sa zenujace =/ wypisujesz glupoty, obrazasz ludzi, kto ktos szuka porady zakaldajac temat na forum ty go wyszydzasz, wysmiewasz i traktujesz jak 2 kategorie =/ a to czy nie chce czytac to chyba moja sprawa ... a to czy Ty piszesz takie posty no to sorry ale zal du*e sciska ...
|
|
To wycieczki turystyczne do McDonalda. Przeciez w Kolnie i Zambrowie nie maja tego miejsca kultu spotkan podresowanych maluchow i polonezow.
|
|
Ja mam BLM bo musialem zarejestreowac samochod na osoba z poza Lomzy, a sam mieszkam w lomzy. Wic nie wszyscy BLM sa najgorsi.
|
|
mi tam dupy nic nie sciska. he a teraz pokaz mi w ktorym momencie :obrazam ludzi, wyśmiewam etc, no a co do glupot to sie zgodzę he a co tu wiecej można pisać jak nie glupoty chamstwo podstawą dobrej zabawy :D
|
|
anna25 bede komentował co chcę i kiedy chcę.
|
|
Halllo .... ludzie !! JA mam autko na blachach BKL bo tam mam 60% znizki na ubezpieczenie :P ... ale jestem z lomzy i urodzilem sie tu! samochod tez jest w 100% lomzynski ( no moze oprocz tych blach :D ) ... P.S. Nie stoje pod statkiem bo nie mam dresow i nigdy nie kupie :D ... do maca jezdze ale tylko po zarcie! Pozdro
|
|
Blachy swoją drogą, ale jak czasem widzę, jak ludzie jeżdżą to krew mnie zalewa. Nie ma znaczenia, czy BLM czy BKL czy inne cuda. Choć nie powiem zdaża się i to często, że właśnie kierowcy z takimi blachami są najgorsi na drodze. Co lepsze, mam kumpla, który mieszka na wsi i ma BLM, ale na co dzień jest w Łomży, bo pracuje non stop, jeździ dobrze, wręcz bardzo dobrze, a sam potrafi sadzić na takich BLMów :D Zawsze mu przypominam o jego blachach :D
|
|
fistaszek twa inteligencja pływa na dnie brodzika....jednagże starasz się wydobyć coś skrupulatnego aby kogos tu zranić swoimi nędznym hasełkami. Myslisz chodź widzę że Ci to cieżko idzie ;/;/;/
|
|
Ptysiek się uczył w ......im LO a ty odbij w swoją stronę. Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Pokaż ich stronę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |