Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dosyć Kaczora wybieram Komora |
No....jeśli ta odległość nie jest większa niż na wyciągnięcie ręki to tak....taki związek ma sens...:)Miłość zawsze jest piękna,niezależnie od odległości,wieku,stanu posiadania....Czasem się kończy,ale to znów daje nam szansę na nową...POWODZENIA wszystkim zakochanym;;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dosyć Kaczora wybieram Komora |
Super jest Kazik Sałacki ma zakład w Łomży na Polowej i w Piątnicy za CPN-em Swoją robotę robi bardzo dobrze .Robiłem swoje auto kilka razy i jestem bardzo zadowolony z jego roboty,z ceny i z czasu w jakim to zrobił. Jest miły , słowny i do rzeczy.Zatrudnia dobrych, znających na rzeczy chłopaków.
|
|
To zależy jaki związek i na jaką odległość... Lepiej mieć dziewczynę/chłopaka nawet na drugim końcu Polski, gdzie w weekendy kursują autobusy, niż współmałżonka od dwóch lat za oceanem.
|
|
koncerty organowe są chyba najlepszą pozycją festiwalu a Gedymina Grubbę słyszałem a gdańsku i uważam że jest genialnym organistą, gorąco polecam!!
|
|
ja mam motke L7 i nie narzekam. Spadla mi juz pare razy i nic jej nie jest. ma mp3, bluetooth, aparat co prawda kiepski ale jest ;) ja za swoja dalam 430 zl pol roku temu wiec moze juz sa tansze :)
|
|
Również uprzejmie proszę :-) moderator małpa interia pl
|
|
Do koniu- hehe przecież w filmie wyraźnie jest pokazane o jakie osiedle chodzi Do fLoorek? O jakiego szeryfa z 3lo chodzi, bo kończyłam to liceum i jestem wściekle ciekawa? Pozdrawiam!
|
|
"iguana" ale ile ludzi zginel przez te Tiry i pomysl ze wlasnie czys tata zgina albo bart ?? a z Tymi koleinami jest juz fajnie jak deszcz pada .... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Niedługo będę miał wyznaczony termin egzaminu na prawo jazdy i chciałbym się dowiedzieć na kiedy teraz jest on wyznaczany (bo nie wiem czy wyrobię się w wakacje czy nie)
|
|
Też Panią Hanie prędzej widziałbym na scenie niż na ławeczce. ... a może na rusztowaniu, teraz powstaje tyle bloków ...
|
|
to idz do Wordu i spytaj... ok 1m-ca czeka sie na egzamin... masz człowieku problem ;]
|
|
No wiem że na Południu leży, ale przecież są osiedla na Południu takie jak Armii Krajowej czy Górka Zawadzka , ale nie wiem do jakiego dokładnie Niemcewicza należy. Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
dziekuje tym osobom czekam na wiecej pisze prace z ta tematyka zwiazana moze na cos ta praca sie przyda i prosze reszte osob o jej wypelnienie z gory dziekuje
|
|
ja używam codziennie i tak już od 10 lat były jakieś małe przerwy żę nie miałem radia 19=Tommy
|
|
Bestian jak twój kumpel takie głupoty będzie dalej rozpowiadał to może narobic biedy sobie i WORD-owi. Lepiej zeby zamknął puche i siedział cicho a nie gadał jakies glupoty. Bum dobrze mówi zwolnił się termin i dostał się wcześniej. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Ale jeżeli ktoś nie chce mieć dzieci to ich nie ma. Dlaczego ma myśleć o osobach bezpłodnych ? To jest indywidualna decyzja. Jeżeli jjem kanapke to mam myśleć o głodujących w Afryce ? No ludzie... bez przesady. Nie mogą mieć to niech sie leczą a nie szukają winy u tych którzy mogą. Pretensje do garbatego że ma dzieci proste...
|
|
Sprawa nie cierpiąca zwłoki. Napisz do Kuriera Pomorskiego. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
No przecież pisała, że kundelki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |