Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oświadczenia majątkowe na BIP - czytacie ? |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oświadczenia majątkowe na BIP - czytacie ? |
adamus a co to jest rodowod? Kawalek papierka wystawiony przez zwiazek? Za medale zdobyte na wystawie, gdzie sedzia daje medal psu kolegi, a kolega mu sie na nastepnej odwdzieczy tym samym? Widzialem psy wystawiane na wystawach, ktore dla mnie wygladaly jak kundle, a zdobywaly wysokie noty. Jedna sedzina ze zwiazku sprzedala np. psa z rodowodem i wyrobionymi papierami reproduktora, ktory mial wrodzona wade, dyskwalifikujaca go do otrzymania chocby rodowodu. Wiec wybacz, ale jak chesz sie upierac, ze pies z rodowodem, a taki sam bez wystawionego papierka sie tak roznia, to mnie osobiscie nie przekonasz. A co to jest pies porodowodowy? Np. rodzice maja rodowody, moze nawet papiery reproduktorow, tylko szczeniaki sa bez metryczek i papierow. Dla mnie przeplacanie tylko za papierek, faktycznie u niektorych graniczy juz ze snobizmem. A wiesz jak robia niektorzy najwieksi hodowcy w kraju? Skupuja szczeniaki, wystawiaja im papierki jako swoim i sprzedaja za 3 razy wieksza kase. Dziekuje za taki rodowod. Co do hodowli, to pewnie zdarzaja sie i takie jak piszesz, ale nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, bo bywaja takie, gdzie o jakosc dba sie bardziej niz u tych utytulowanych hodowcow. Same zalozenia rodowodow sa super, szkoda tylko, ze u nas sa czesto zupelnie wypaczane. Dlatego tez uwazam, ze mozna trafic na lepszego psa bez papierow, niz z rodowodem. Kiedys jezdzilem czasem na wystawy poprzygladac sie, ze swoja suka, ludzie pytali czemu jej nie wystawiam, bo mialaby pewny medal. Dziwnie patrzyli jak mowilem, ze to kundel. Sorki, ale jakbym mial kupowac ladnego szczeniaka, bez papierka albo drugiego nawet podobnego z, to nie przeplacalbym raczej 5x.
|
|
Jak się nie mylę to jest taka firma w Giełczynie... ale czy oni przenoszą domki drewniane...wiem tyle ,że budują ;-)) zadzwon i się spytaj tel. 086 218 66 16 ;-)) historia, najlepszym jest nauczycielem, lecz najgorszych ma uczniów - Mahatma Gandhi
|
|
witam. ma ktoś może pojęcie jakieś odnośnie głośników creativa 5800. zestwa składa się z 5+1. jest taki problem jak się gościa w vobisie pytałem to on mi mówi że te głośniki bez karty muzycznej nie będą chodziły wszystkie. czy koleś przypadkiemn się nie pomylił bo nie chce mi sie wierzyć w tą jego informacje!!!
|
|
Śmigam codziennie tą trasą. Dopóki obok trasy głównej nie będzie trasy dla rowerzystów i pieszych dopóty będzie dochodziło do wypadków z ich udziałem. Syf i nic więcej. 50 lat może osiągniemy 50% stanu dróg na zachodzie.
|
|
Pewnie pałkę ma dużą i panny na to leciały. Teraz pospaceruje sobie z jakąś ciotą w pierdlu za rączkę przez pare latek. .
|
|
Drodzy Państwo! Czy Łomża zostanie, czy nie zostanie w II-giej lidze, to sprawa przesądzona! Tyle tylko, że my, szarzy kibice nie mamy o tym zielonego pojęcia! Sprawy awansów, baraży i spadków zostały już dawno przesądzone nie na zielonych murawach, ale na suto zakrapiapianych imprezach w lokalach, gdzie piwo kosztuje od 15PLN wzwyż!!! I po co te dywagacje, nadzieje czy troski? Polska liga (nieważne która bo wszystkie działają tak samo, tyle, że współczynnik kasy jest różny) i tak rozgrywana jest nie na boiskach, tylko na balangach! W tym sezonie MY, w następnym WY, a potem ONI!!! I tak to się kręci! Wrzućcie na luz i przestańcie panikować. Wy nie możecie zrobić nic! Piłkarze i trenerzy również!
|
|
A jeszcze zwróc uwagę jaka jest atmosfera podczas nauczania. Zero radości, tylko napiecie i stres. To jest tak porąbane, ze szkoda gadać. Ciekawe komu to służy. .
|
|
czy ktos wie o wyjezdzie lks-u do stanow ??? ciekawe kto pojedzie , zawodnicy czy dzialacze ??????????? Piss off !
|
|
A wez przestan z tym gosciem ze sniadeckiego " PABLO "sie NIENADAJE, rece mu sie trzachaja jak by z tydzien pil i nietrzezwial, strzyze niedokladnie i jak on wyglada samo to odstrasza.A i slyszalam ze jak sie nacpa to dopiero ma dobre fazy i niezle scina.
|
|
Net 8 mega?? ...=| No comments...
|
|
Pawel_W ty się nie odzywaj tylko zapylaj do szpitala i się zwalnia , mi się już rzygać chce jak banda doktorków udaje biednych . Moim marzeniem jest mieć tak ciężką pracę i mieć takie zarobki. Pracownik MC Donalda nie zarabia 5 , 7 tyś zł . Lekarze mają zakontraktowane dyżury i właśnie tyle zarabiają ,to nie wciskaj ludziom kitu swoimi smutami .
|
|
ktorego sie zbiera 15 czerwca?? Piss off !
|
|
Jeden z najlepszych lekarzy rodzinnych w Łomży, o wysokiej fachowości, z pełnym oddaniem traktujący swoją profesję i z super podejściem do pacjenta. Oby wszyscy lekarze tacy byli.... Pozdrowienia dla Pani Doktor.
|
|
Jakieś 10 lat temu trudno byłoby się z tymi opiniami nie zgodzić. To była najlepsza lekarka w całym województwie. Ale sytuacja się zmieniła od kiedy lekarze rodzinni muszą płacić za skierowania swoich pacjentów do specjalistów. Czy może wypowiedzieć się ktoś kto choruje na cięższą chorobe niż katar i leczy się u tej Pani?
|
|
A ile kosztuje wjazd ?
|
|
Kawał dobrej roboty zrobił dla Łomży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nasi przedstawiciele zarządu powinni się obudzić i pomyśleć o trenerze, który by tak jak Czesio ściągnął do Łomży zawodników tego typu jak Strugarek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
drogowców nie ma za co winić.Kilkanaście lat temu drogowcy robili to co robią u nas ale w Iraku.Tam są temperatury dużo wyższe niż u nas i drogi wytrzymują.Wniosek sam się nasuwa.Jest takie polskie przysłowie- z gówna bata nie ukręcisz. .
|
|
dokladnie!!! dziekujcie wladnym tego miasta, szybciej cos w Stawiskach pobuduja niz w Łomży
|
|
Bastian- to co napisales to jest jedna wielka bzdura!!!!!!!!!!! czekoladki to sam mozesz sobie zjesc oni tak sa pilnowani przez organy bezpieczenswa ze nawet papieru toaletowego by od ciebie nie wzieli,,,,,,,,,,,a kumpel to chyba z kosmosu bajki opowiada poprostu ktos zrezygnowal i na jego miejsce poszedl. i zadnych terminow wczesniejszych nie maja ....wiem cos o tym....
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |